מהמם. מבחינת קריאות- 3 לוקח בגדול
נ נחליאלי משתמש צעיר עיצוב גרפי 3/10/13 הוסף לסימניות #22 תודה לכל העוזרים והמסייעים! איך הצבעים האלו? והפונט של הסלוגן מתאים (תוצרת הארץ קל)? (לצערי אין לי את הפונטים שדויד א' הציע) קבצים מצורפים 3-01.png KB 25.6 · צפיות: 23
תודה לכל העוזרים והמסייעים! איך הצבעים האלו? והפונט של הסלוגן מתאים (תוצרת הארץ קל)? (לצערי אין לי את הפונטים שדויד א' הציע)
ש שבלונה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L 4/10/13 הוסף לסימניות #23 הרבה יותר טוב!! מושלם...
ש שבלונה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L 4/10/13 הוסף לסימניות #24 של מי הפונט? איך הוא נקרא?
Y yiskaaryeh משתמש צעיר עיצוב גרפי פרסום וקופי 4/10/13 הוסף לסימניות #25 יפה מאוד! הצבעים מתאימים. לרווח קצת בין coosmin לסלוגן. צמוד מידי.
נ נחליאלי משתמש צעיר עיצוב גרפי 5/10/13 הוסף לסימניות #27 נכתב ע"י נתנאל וייס;1092397: של מי הפונט? איך הוא נקרא? לחצ/י כדי להרחיב... של הסלוגן? -תוצרת הארץ, של פונטביט. של הלוגו, כתבתי למעלה. את העברי אני יצרתי ממנו וקוראים לו "נחליאלי"
נכתב ע"י נתנאל וייס;1092397: של מי הפונט? איך הוא נקרא? לחצ/י כדי להרחיב... של הסלוגן? -תוצרת הארץ, של פונטביט. של הלוגו, כתבתי למעלה. את העברי אני יצרתי ממנו וקוראים לו "נחליאלי"