כללי מה דעתכם על הלוגו?

• הוסף לסימניות
חדשה כאן, אשמח לשמוע כל חוות דעת

קבצים מצורפים

• רפלקסולוגית.pdf
    KB 314.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
1. להעלות כקובץ תמונה
2. האות ס' דורשת יותר עיוות כדי שיראו שזה צורה של רגל
3. הסלוגן לא מובן בעליל

• הוסף לסימניות
השילוב של הס' ואצבעות יפה
באופן כללי הלוגו פשוט כדאי להפוך אותו למעניין יותר ניתן לקבל השראה מלוגואים בעיתונים ומגזינים ולבשל משהוא חדש בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 4321;1128864:
הלקוחה התעקשה על הסלוגן הזה. מה לעשות:)
מה לעשות? להסביר לה ;)

• הוסף לסימניות
הרפלקסולוגית שלנו

האמת היא שהיא באה אלי ואמרה לי שהיא לא רוצה להשקיע הרבה בלוגו, אמרתי לה אוקיי, אבל אני יושבת עליו רק שעה ועוד שעה לשינויים ומה שיצא יצא...

• הוסף לסימניות
האמת היא שהיא באה אלי ואמרה לי שהיא לא רוצה להשקיע הרבה בלוגו, אמרתי לה אוקיי, אבל אני יושבת עליו רק שעה ועוד שעה לשינויים ומה שיצא יצא...

קשה לעבוד ככה. מה שיוצא בסוף זה הקרדיט שלך לא פשוט לעבוד בהגבלת זמן.

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על פונט יותר עגול, ומשנה את הס' בהתאם.
הרעיון חמוד.
אפשר לשנות את הסלוגן ל: הכל על רגל אחת.
אלא אם כן זה מישהי שמלמדת רפלקסולוגיה...

• הוסף לסימניות
חמוד, אבל הייתי עושה את האצבעות לכיוון אחר. לא כלפי מעלה יותר מדי "זורח" וגם את הס' בצורה יותר של כף רגל.

• הוסף לסימניות
מעלה בשבילך PNG

קבצים מצורפים

• רפלקסולוגית_עמוד_2.png
    KB 19.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י slil;1128988:
חמוד, אבל הייתי עושה את האצבעות לכיוון אחר. לא כלפי מעלה יותר מדי "זורח" וגם את הס' בצורה יותר של כף רגל.
אני דוקא חושבת שיותר מידי כף רגל זה כבר קיצ'י

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 4321;1129005:
אני דוקא חושבת שיותר מידי כף רגל זה כבר קיצ'י
אני מעדיפה באופן אישי את כף הרגל מזוית שונה. מונחת על הקרקע או משהו כזה באיור. לאו דוקא פתוחה כמו מניפה מול העין.

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה באופן אישי את כף הרגל מזוית שונה. מונחת על הקרקע או משהו כזה באיור. לאו דוקא פתוחה כמו מניפה מול העין.
אבל זה רפלוקסולוגיה!

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה!הלוגו משדר יותר טכנולוגיה מרפלקסולוגיה, צריך אותיות רכות יותר, מעוגלות, לשדר הרבה רכות, מגע, לא משהו מחוספס ונוקשה, צריך צבעים יותר של בריאות, יותר רעננים.

הרבה הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה