מה דעתכם על הלוגו?

• הוסף לסימניות
זהו חלק מפרויקט הגמר שלי באלמנט.
לכל המבינים בעיצוב, מה אתם אומרים על הלוגו המצורף? ארוך מידי? יש לכם עצה איך לשפרו?

מצ"ב גם הפרויקט וגם הלוגו.

קבצים מצורפים

• לוגו.pdf
    KB 317.2 · צפיות: 39
  • אלמנט - יצירה תלת מימדית.mp4
    9.8 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חמוד.
קצת עמוס....

• הוסף לסימניות
לדעתי קצת מידי ארוך בתור לוגו בסרט.
השוטים יפים.
דסי, פעם ראשונה שאני רואה!
תצליחי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונקציה;1973565:
זהו חלק מפרויקט הגמר שלי באלמנט.
לכל המבינים בעיצוב, מה אתם אומרים על הלוגו המצורף? ארוך מידי? יש לכם עצה איך לשפרו?

מצ"ב גם הפרויקט וגם הלוגו.

רעיון יפה,
יש מדי הרבה תזוזות מצלמה, (המטבעות לא משתלבות ברקע מבחינת צבעים ועיצוב)
אני הייתי מורידה את היהלום בהתחלה, הוא לא קשור מבחינה רעיונית, ואורך מדי הרבה זמן.

וממליצה לשנות את הפונט של הסלוגן
סליחה על ריבוי ההערות...

• הוסף לסימניות
רואים את ההשקעה, כל מה שאת צריכה זה להתמקצע.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הקטע שרואים את מספר הטלפון קצר מידי

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה הקשר..
סליחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה