כללי מה דעתכם על הלוגו?

• הוסף לסימניות
רק עכשיו ראיתי את המשך שרשור ההודעות בעמוד השני.
בקיצור, אני רואה שיש הרבה שלוחים למקום
ויש שיפור ניכר..
הצלחה רבה
נשמח לראות תוצר מוגמר

• הוסף לסימניות
רק לי הM (של הלוגו הראשון) היתה נראית כמו הלוגו של GMAIL?
חשבתי שזה מסמל בקשות עזרה שעוברות במיילים

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות לשנות קצת שלא יראה במו שה''מ'' בנוי מצורות פשוטות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלשטיין;2340946:
אמנם עדיין קצת חדשה בתחום
הרעיון ממש ממש טובבב! אהבתי, למרות שטעון שיפור
אבל זה כבר בקטנה כי שמתי לב שהעיקר בגרפיקה זה הרעיון
האדום מזכיר לי מד״א

זה ממש ממש לא נכון
בעיצוב לוגו
העיצוב חשוב יותר מהרעיון
הרעיון חשוב גם הוא , אבל הנראות של הלוגו יותר

למרות שזה לא קשור לאשכול הייתי חייבת להגיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ella;2340968:
רק לי הM (של הלוגו הראשון) היתה נראית כמו הלוגו של GMAIL?
חשבתי שזה מסמל בקשות עזרה שעוברות במיילים

אכן זו הייתה המחשבה הראשונה של הרעיון שישלב א. אנשים שמביאים זה לזה, ב. מ"ם ג. וגם אינטרנט בכללותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה