כללי מה דעתכם על המודעה? אשמח להערות

• הוסף לסימניות
עיצבתי מודעה, עוד לא העברתי ללקוחה (האמת שהיא בעצמה עדיין לא נתנה לי טקסט מלא, אמרה שבהמשך השבוע. זו מישהי מהקהילה אז הרשתי לעצמי)

אשמח לחו"ד ולכל הצעות,
זה סגנון שאף פעם עוד לא יצא לי לעשות...

תודה :)
רחלי.

(הערה: הצבעים בjpg טיפה התכהו וזה נראה פחות ברור ממה שזה במקור..)

קבצים מצורפים

• פרוג1.JPG
    KB 100 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נראה כמו ערב לעיצוב תכשיטים. איפה הבריאות בויזואל?

• הוסף לסימניות
צבעים להחליף לא קריא בכלל, לעולם לא עושים כתב כהה על רקע כהה!

• הוסף לסימניות
מאוד מומלץ לשלב יותר צבעים בהירים יותר.

אבל בכללות, הקומפוזיציה לא רעה.

• הוסף לסימניות
עיצוב נעים, צריך שיפוץ
2 הערות דחופות- הפונטים מאד לא משדרים בריאות וגם כדאי למרכז את הכותרת מילה על מילה

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה ונקי,
אך לא קשור לבריאות.
הצבע צריך להיות ירוק בהיר ולא טורקיז.
ומה פשר העיגול הזה באמצע? קשור לבריאות?
כי זה נראה יותר כמו תכשיט או תאורה.

בנוגע למשפט הפותח של הרמב"ם
אם ראשי התיבות תהיינה קצת גדולות יותר יראו יותר בברור שזה ראשי תיבות של המילה בריאות. אולי אני טועה בזה. לא יודעת מה מקובל. ייתכן שזה בנאלי לעשות את ראשי התיבות באותיות גדולות יותר.
אבל לי לקח כמה שניות עד שקלטתי שיש שם ראשי תיבות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על המשוב המחכים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה