כללי מה דעתכם על המודעה הבאה?

• הוסף לסימניות
תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 166.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
עיצוב המודעה יפה מאוד
הפונט לא לכאן ולא לכאן..

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד, החלק העליון מצוין.
כדאי ליישר את כשר למהדרין וכו' ואת המחירים. ההטיה לא מקשטת אלא נותנת רושם לא מכובד.
מתחם שפע שוק וכו עדיף בשחור, זה צריך להיות עניני, לא מצועצע, ובולט.

אולי הצילום נותן הרגשה של מסעדה יותר כבדה מבחינת התפריט, זה אתה יודע לפי מה שמוכרים שם יותר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההערות.

נכון מה שאמרת ליישר את הכשרות והמחירים.. !
וכן את מתחם שפע שוק .. להפוך לשחור. זה יותר מתאים .. אבל ידרוש קונטור דק לבן מסביב ע"מ שיהיה ברור.

וכן.. המודעה דיי משקרת מבחינת הצילום. כי זה לא צולם שם. אבל אם היינו מצלמים את האוכל שם... עדיף שלא יפתח את החנות :)
בכל אופן אני יכול לשפר לו את הגרפיקה .. לא את הבישולים...

ולגבי הפונט... לדעתי (אבל רק לדעתי).. הוא מעולה ונקי..

תודה למגיבים..

• הוסף לסימניות
קול התור - נדמה לי שדווקא צפתים...

גד - התמונה טובה, הצבעים נחמדים, את ה"חדש בעיר" הייתי מחליפה למשהו שיותר קופץ לעיניים, חסר איזה צבע יותר מקפיץ שם, הרי זו מסעדה חדשה, הוא בטח רוצה שכל מי שמדפדף לא יפספס.
הפונט אכן נקי, אבל מדי חסר אופי, וזה משפיע על כל המודעה.

• הוסף לסימניות
נחמדה מאוד

רק הפונט, לדעתי, לא מתאים

• הוסף לסימניות
מודעה יפה,
חבל, הפונט הורס את המודעה.

• הוסף לסימניות
אם כבר .. אז מה דעתכם על המודעה הזו???

תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 186.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה המודעה השניה.
עולם המים והחי למה לא למרכז?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

הערה כללית אפשר?

אתה עושה עבודות ממש יפות וחבל שאין לך פונטים עדכניים. קנה מפונטביט חבילת פונטים עדכניים, וזה ישנה לך את כל הרמה של המודעות! הפונטים עושים המון לעיצוב. אני לא מסוגל להנות ממודעה שעוצבה עם פונטים ישנים, ובפרט חינמיים...

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד.אך הפונט מדי גבוה. צריך לחפש פוט יותר מתאים, כרגע לא עולה לי בראש..

• הוסף לסימניות
עבודות נחמדות מאוד, הפונטים- כמו שנהוג לומר בפרוג: - - -

• הוסף לסימניות
אהבתי תמודעה השניה.
תחליף פונט בראשונה וזה יהיה מקסים.

• הוסף לסימניות
באמת אני חייב לעדכן את הפונטיה שלי :)

תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
המודעה הראשונה:
הפונט... כמו שאמרו כולם...
בצד.. איפה שכתוב חדש בעיר.. תתן רווח לעיר...
כתבת חדשבעיר חדש חדשבעיר חדש...
לא כ"כ הסגנון שלי בגלל העומס הויזואלי אבל אם אתה מוכרח....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה