מה דעתכם על המצלמות שבמבצעים העכשויים

• הוסף לסימניות
canon ixus 210
canon a 4000

ועוד כמה שאלות:
* מסך מגע במצלמות הוא לא חסרון?
* יש לכם המלצה למצלמה אחרת בטווח מחירים של 500-700 ש"ח שרלוונטית לימים אלו?

כל תגובה תעזור לי
תודה רבה מאד לעונים!!

(אה, שכחתי לציין שעברתי על כ---ל האשכולות הקודמים אבל אני צריכה להתמקד במצב העכשוי)

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו את ה4000, כתבתי באשכול לפני מס' ימים, חפשי שם. העליתי תמונות ראשונות מהמצלמה- כאן

• הוסף לסימניות
אחותי קנתה מזמן את ה - A4000 והיא מאוד מרוצה.
אני אישית קניתי לגיסתי את ה - ש3400 לפני חודשיים - בינתיים מוצלח מאוד.
לגבי הטאצ' זה לא טאצ מוחלט וזה מאוד נחמד

• הוסף לסימניות
ה4000 יש לה מסך יותר גדול באופן משמעותי וכן זום הרבה יותר גדול, תבדקי את זה, אני לא בטוחה במאה אחוז.

• הוסף לסימניות
אה, בחנות אחת אמרו לי שטאצ לפעמים מתקלקל יותר מהר, אז תבדקו גם את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;960941:
בטווח מחירים של 500-70 ש"ח

לעניות דעתי ב 70 ש''ח אפשר לקנות רק מצלמות שמשפריצות מים באמבטיה :)
לגבי מסך מגע אישית הייתי מוותר!
גם מיקר וגם רגיש יותר לפגיעות ולא תורם כלום לצילום עצמו :)

• הוסף לסימניות
איזה מהם עם מסך מגע? ומה המבצעים?
ואיזה מהם עם בטריה ליטיום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;961242:
לעניות דעתי ב 70 ש''ח אפשר לקנות רק מצלמות שמשפריצות מים באמבטיה :)
לגבי מסך מגע אישית הייתי מוותר!
גם מיקר וגם רגיש יותר לפגיעות ולא תורם כלום לצילום עצמו :)

סליחה, טעות הקלדה קריטית ;)
התכוונתי 500-700

אשמח מאד לחו"ד
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה