קיבלתי את זה ללא שום מיקוח וללא יועץ אחרי כזו הצעה שווה עדיין לקחת יועץ?אבל אין לך תוכניות למחזר/לפרוע?
למה הכל בקלצ?
לא מכיר את הנתונים אבל ברעיון יכול להיות קצת יותר טוב.ריבית יפה יחסית
קיבלתי את זה ללא שום מיקוח וללא יועץ אחרי כזו הצעה שווה עדיין לקחת יועץ?
אם אתה מתכונן למחזר [היום כמעט אין מי שממחזר במהלך המשכנתא]ריבית יפה יחסית
למה הכל קבוע???
ממש!למ
למה הכל קבוע???
מי נתן לך כזה רעיון
אבל ראים שזה ללא יועץריבית יפה יחסית
בד"כ כתוב סל מוצע פירוט בהמשךיכול להיות שזה לא הסל מוצע בכלל?
התכוונתי אולי זה הסל מוצע 1 של בנק ישראלבד"כ כתוב סל מוצע פירוט בהמשך
כמו כן 100% קל"צ בריבית כזו מאוד מסוכן מבחינת עמלות פרעון בעתידההצעה אינה כ"כ זולה ובמיוחד ב 100% קל"צ אפשרי להשיג דברים יותר טובים
חסר ההמשךתראו חברים אני לקחתי בכל מקרה יועץ כי אני מבין שחוץ מהריביות יש עוד יתרונות ביועץ ובעז"ה אני סומך על היעוץ שלקחתי הוא נשמע פצצה וכך גם סיפרו לי
אבל כנראה שמחוסר הבנתי הראתי לכם את התמהיל הלא נכון ולכן אני יצרף מחדש את התמהיל הנכון
הנה זו ההצעה המלאה שקיבלתי:
צפה בקובץ המצורף 1929711
מאד יקרתראו חברים אני לקחתי בכל מקרה יועץ כי אני מבין שחוץ מהריביות יש עוד יתרונות ביועץ ובעז"ה אני סומך על היעוץ שלקחתי הוא נשמע פצצה וכך גם סיפרו לי
אבל כנראה שמחוסר הבנתי הראתי לכם את התמהיל הלא נכון ולכן אני יצרף מחדש את התמהיל הנכון
הנה זו ההצעה המלאה שקיבלתי:
צפה בקובץ המצורף 1929713צפה בקובץ המצורף 1929714
בהחלט יקר!מאד יקר
חוץ אם יש איזה סיפור מיוחד
הצעה בסדר,האם זו הצעה טובה למחזור חלקי פנימי
1180000 ש"ח ..ר"מ ..תשואת אג"ח ל"צ 3.86 לשנה + אחוז אחד לשנה סה"כ ריבית 4.86
אשמח מאוד לתגובה
לפנימי זה בסדרהאם זו הצעה טובה למחזור חלקי פנימי
1180000 ש"ח ..ר"מ ..תשואת אג"ח ל"צ 3.86 לשנה + אחוז אחד לשנה סה"כ ריבית 4.86
אשמח מאוד לתגובה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים