מה דעתכם על המשכנתא הזו????

• הוסף לסימניות
האם זו הצעה טובה למחזור חלקי פנימי
1180000 ש"ח ..ר"מ ..תשואת אג"ח ל"צ 3.86 לשנה + אחוז אחד לשנה סה"כ ריבית 4.86
אשמח מאוד לתגובה
למיחזור פנימי במזרחי זה סביר
לדעתי בסכום כזה גדול נדרש מו"מ קשוח כדי להוריד עוד.
אם יש אפשרות מבחינת יחס החזר מומלץ לבדוק אפשרות לצאת לבנק אחר ואפ' בדרגה שנייה.

• הוסף לסימניות
למיחזור פנימי במזרחי זה סביר
לדעתי בסכום כזה גדול נדרש מו"מ קשוח כדי להוריד עוד.
אם יש אפשרות מבחינת יחס החזר מומלץ לבדוק אפשרות לצאת לבנק אחר ואפ' בדרגה שנייה.
תודה על התגובה
אין לי הכנסות מספיקות (בניתי יחידות דיור)
האם בבנק אחר אני צריכה להוכיח הכנסות רק על החלק שאני רוצה למחזר או על כל המשכנתא
וגם בכמה לדעתך אפשר להוזיל בבנק אחר

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
אין לי הכנסות מספיקות (בניתי יחידות דיור)
האם בבנק אחר אני צריכה להוכיח הכנסות רק על החלק שאני רוצה למחזר או על כל המשכנתא
וגם בכמה לדעתך אפשר להוזיל בבנק אחר
רק על החלק המתמחזר

• הוסף לסימניות
כלומר זה שיש לי כבר משכנתא בבנק אחד (כלומר החלק שאני לא ממחזר ) לא מפריע לי לקחת משכנתא בבנק אחר ולהוכיח הכנסות רק על חלק זה
לא.
רק יורידו מסך ההכנסות שלך את הסכום שיורד לך על המשכנתא הקודמת.

• הוסף לסימניות
אין ענין להמשיך את אותה השאלה בשתי אשכולות שונים במקביל.
כדאי להיצמד לאשכול המקורי שנפתח בנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה