נכתב ע"י eden7115;1595764:...יש היום פונטים חדשים ועדכניים יותר ש"החליפו" אותו.
נכתב ע"י eden7115;1596114:מאוד תלוי בסוג העבודה...
באופן כללי, אני ממליצה לעבור פונט פונט לפני הרכישה, לראות אותו בקטלוג, לחפש אותו באתר פונטביט, להתבונן בקובץ ה-PDF, לנסות להקליד בפונט משפטים שנראה לכם יתאימו לסגנון הפונט - ואז לעשות 2 רשימות - רשימה של פונט שלאור הממצאים אתם "חייבים" לרכוש ורשימה של פונט שהוא נרה לכם טוב ושימושי אבל אתם לא סגורים עליו (כמו שקרה לכם עם אקסטרים).
מאוד מועיל לרשום ליד כל פונט כמה משקלים יש לו ובתמצות לכתוב מה סגנונו (למשל "מרובע", "יד מחוספס" וכדו'). דבר זה יקל עליכם לכתוב פונטים דומים באותה שורה ואז להתלבט בינהם - כדי שלא יווצר מצב שתבחרו כמה פונטים ממש דומים בטעות.
בסוף התהליך בידקו כמה פונטים יצאו לכם ברשימת ה-MUST, ובדקו כמה פונטים (אם בכלל) אתם יכולים לבחור מהרשימה השנייה.
השוו בין הפונטים הדומים שכתבתם באותה שורה ובחרו מבינהם את זה שהכי נראה לכם וכן הלאה עד שהרשימה תצטמצם. אח"כ חישבו על מה אפשר לוותר, במה יש סיכוי שפחות תשתמשו וכדו' וסננו עוד - עד שתגיעו למספר הפונטים אותם נותר לכם לבחור.
הנ"ל נכתב מניסיון לאחר מס' רכישות פונטים. בכל רכישה ביצעתי את התהליך הנ"ל שהוא לא קל ודורש זמן וריכוז - אבל התוצאה שווה והפונטים שנבחרו משמשים אותי כולם ללא יוצא מן הכלל.
בהצלחה!
נכתב ע"י high;1596143:תודה! את ממש נחמדה.
יש אפשרות להעלות אקסל? כי אם כן אוכל להציג את הטבלאות המקוטלגות ששקדתי להכין ועליהם שברתי את ראשי שבעה ימים ושבעה לילות...
אין לי ספק שאעזר בתהליך שתיארת, אם כי כללית קשה לי לסמוך על עצמי בסינון, במיוחד עם פונטים שהשתמשתי בהם בשנות לימודי (במקום הלימודים, כמובן) כמו אקסטרים מיודעינו, ועוד רבים מן הדור האלו... היחס שלי אליהם תמיד משוחד, כמו אל ידידים ותיקים, וקשה לי לבחון אותם אובייקטיבית.... נשמעתי זקן?![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים