כללי מה דעתכם על הפרסום

• הוסף לסימניות
מה דעתכם חברה

קבצים מצורפים

• modaa 24 6 10 copy.jpg
    KB 612.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מאד יפה רק מפריע לי שאין מלך- אין מוקד משיכה מוחלט: גם הקליעה למטרה, גם "בול בשבילך", גם הכמויות וגם המחיר הסופי...
לדעתי תקטיני חלק מהפריטים הנ"ל ורק אחד תגדילי.
ד"א נראה לי שהכיתובים מידי קרובים לשוליים- גם למעלה וגם למטה.
סה"כ הרעיון קולע, קליט, ואהוב על ציבור הלקוחות.

• הוסף לסימניות
המודעה הזו יכולה לצאת מדהים עם מעט עבודה עליה

דבר איתי במייל

• הוסף לסימניות
הקליעה למטרה, הכותרת והמחירים יוצרים סוג של מסגרת. תוסיף אולי משהו שישבור אותה..

• הוסף לסימניות
יפיפה,
הייתי מחליפה את הפונטים (פלייארים, כרטיסי ביקור וכו')
וממש אהבתי את השם של החברה!!!

• הוסף לסימניות
אפשר להזיז את הקליעה למטרה טיפה ימינה, ולהגדיל שם את השעות פתיחה המסכנות שתקועות

• הוסף לסימניות
מזכיר לי מודעה שהכנתי בשעה (4-5 בבוקר)בלית ברירה,(והיא גם הייתה נראית בהתאם)
עיתון נסגר והמודעה המקורית לא עברה את אישור הועדה..(פלאפונים לא כשרים)
אני יעלה לך אותה,תוכל לקבל כיוון לקומפוזיציה יותר טובה,
למטה אתה יכול לשים את הפירוט

קבצים מצורפים

• לכידת מסך מלא 24062010 193914.jpg
    KB 87.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לענ"ד הרעיון והביצוע מאוד מוצלחים חוץ משעות הפתיחה שצריך יותר להגדיל ולהבליט הכל לענ"ד מושלם ויפה ואין צורך לתקן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה