כללי מה דעתכם על הפרסומת הבאה?

• הוסף לסימניות
בכלליות המודעה יפה וטובה, אבל...
א. לדעתי לא צריך 2 אלמנטים מספיק אחד מהם
ב. המשפט המקשר את התמונה לנושא צריך להיות הכותרת... או לפחות הרבה יותר גדול
ג. הפונט לא מספיק משדר יציבות ומקצועיות
ד. בהצלחה, ו.....שכחתי, הפאה...........

• הוסף לסימניות
יש פונט יותר רציני מזה שבפרסומת?????
אשמח אם תמליץ לי.

• הוסף לסימניות
משום מה מעט צורם לי הביטוי 'לדתיים וחרדים'
זה משדר (בעיני..) כאילו הפנייה\המודעה, מגיעה מחילוני .
(או שסתם אני נכנס לקטנות...)

ואגב, מוזר שאף אחד לא העיר משהו על הפאה..

(השעייגץ הזה מודע למה שאת מעוללת לו?)

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
לדעתי המסר "שולפים לך וכו'" צריך להיות יותר בסמוך לתמונה (כמובן לא בלבן..) או בסמוך ללוגו, כי זה המסר למשמעות התמונה, וכשמסתכלים על התמונה לוקח זמן עד שמחברים אותה למסר.

• הוסף לסימניות
לי אישית מפריע מאוד המחשב שנמצא בצד שמאל, הוא ממש מפריע לתמונה ויוצר בלאגן...

• הוסף לסימניות
לא עדיף לשים את המלל "שולפים לך.." ככותרת גדולה, זה מה שיתפוס את העין למודעה,
ואז למטה את הלוגו של גלאט גובס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה