מה דעתכם על הצביעה עם עט דיגיטאלי?

• הוסף לסימניות
רק הצביעה שלי הציור של צייר מספרד

קבצים מצורפים

• 73.tif.psd.jpg
    KB 365.3 · צפיות: 193
  • הוסף לסימניות
מקצועי ביותר

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהוא לא חרדי אבל הוא יהודי

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
ואם אפשר לדעת מה מחירו

• הוסף לסימניות
צביעה מהממת - מאד התרשמתי.

• הוסף לסימניות
ממש יפה,
אולי תספרו לנו איזה סוג עט גרפי אתם משתמשים?
יש זולים ויש מאוד יקרים.

• הוסף לסימניות
אז ככה העט הוא לא יקר באזור 1000 שקל ואני לא יודעת איך אפשר בלעדיו למרות שדיברתי עם הרבה גרפיקאיות והן סיפרו לי שקשה להן לצייר במקום אחד ולהסתכל במקום שני התחום החזק שלי הוא ציור יותר מגרפיקה ומה שאני עושה ביד אני מתרגמת למחשב הסוד של הצביעה הזו זה הטשטוש והצל ואור תורת הצבע וכו'
שמתי את התמונה פה כדי לראות איך עובד האתר הזה ולראות אם אכן מקבלים משוב מיד כדי שנדע בזמן אמת
שמחתי לראות ולקרא את התגובות טוב לדעת שאפילו שעובדים לבד,אנחנו לא לבד שנצליח לעזור ולהעזר תודה רבה לכולכם

• הוסף לסימניות
צביעה מאוד יפה
רואים כשרון

• הוסף לסימניות
אבריל, האם תוכל להוריד לכאן את התמונה או הפרטים שלו? בבקשה.

• הוסף לסימניות
<table id="MainFrame" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="590"><tbody><tr><td colspan="2">
</td> </tr> <tr> <td class="TitRed" align="right" height="30" valign="top" width="560"> Wacom Cintiq-21UX </td> <td width="30">
Pix.gif
</td> </tr> <tr> <td class="main" dir="rtl" align="right" height="150" valign="top"> <table id="prod" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td style="padding-bottom: 15px;" align="right" valign="top">
Cintiq-21UX.jpg
יצרן: Wacom

הפתרון המושלם לעבודה דיגיטלית יצירתית. שילוב של מסך LCD בגודל "21 באיכות וברזולוציה הגבוהים ביותר עם טכנולוגית ה Intuos3 המתקדמת בעולם של וואקום מביאים לתוצאה מושלמת.
עבודה אינטואטיבית בקואורדינצית יד-עין אופטימלית.
יעילות ועוצמה באמצעות כפתורי הפקודות ומשטח ה Touch Strip הממוקמים בצידי הלוח.
תאימות מוחלטת לטכנולוגית ה Intuos3 מאפשרת שמוש באותם עטים על שני משטחי העבודה וכן ניצול היתרונות הייחודיים לטכנולוגית ה Intuos3 כגון שמוש במידת הטית היד, עט ה Airbrush ועוד
נתוני המסך:
TFT active matrix LCD
רזולוציה UXGA 1,600 x 1,200 pixel
גודל - 54.2 סמ (21.3")
432 על 324 ממ
רזולוציה 0.005 ממ - 5,080 dpi
קצב דיווח - 200 נקודות לשניה
נתוני העט:
רגישות ל 1,024 דרגות לחץ
עט אלחוטי, ללא סוללה
משקל - 18 גר
פרט לחוד, שני מפסקי צד ומחק דיגיטלי רגיש ללחץ
תאימות לחלונות ויסטה, XP, 2000 ולמקינטוש 10.2.6 ומעלה

חדש! קהילת Wacom- טיפים ומידע שימושי לגבי לוחות Wacom.

מערכת הפעלה: חלונות ומקינטוש
מחיר: 2999 $ (13370 ש"ח כולל מע"מ)
מחיר מיוחד לשבוע בלבד: 11999 ש"ח כולל מע"מ

זמן אספקה: משלוח ביום ההזמנה

</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>

• הוסף לסימניות
הקפצה כזו מילא... יש לה סיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה