כללי מה דעתכם על זה?

• הוסף לסימניות
מעלה בשביל חברה.
הלוגו עבור מעון חדש.
בתודה רבה על כל הערה

קבצים מצורפים

• מעון.jpg
    מעון.jpg
    KB 32.1 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
זה שם הרחוב בו ממוקם המעון.
אשמח לשמוע רעיונות לשיפור.

• הוסף לסימניות
בהקטנה הציור לא יהיה ברור, הוא עם מידי הרבה פרטים.

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות לציור שכן יהיה ברור בקטן?

• הוסף לסימניות
רעיון מאוד יפה עם הציפורים שם בצד!:):):)

אפשר לעבור על זה עם כלי הציפורן באילוסטרייטור (זה באמת לא ציור מסובך יותר מידי)

אני הייתי מקטינה קצת את הסלוגן כי זה נראה בלי פרופורציה וחוץ מזה, מה בדיוק היא רוצה לומר, שזה כמו אצל אמא או שזה ברחוב הרקמה????- לפי התשובה שלה היא צריכה לסדר את הגודל, המיקום הפרופורציות בקיצור-טיפוגרפיה.

כי העין קופצת לשניהם ביחד וזה לא אחד מוביל לשני.

וסליחה על ההתקפה.......

מקווה שלא תפגעו!!!!!!:confused::confused:

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית. ובכל זאת הערה קטנה שהפריעה לי מאוד כבר ממבט ראשון - כדאי להוריד את הנקודה אחרי המילה 'אמא' היא מיותרת שם לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה