כללי מה דעתכם על כרטיס הביקור שעשו לי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה לא עושים בשבילך.....
מקסים!
סוף סוף כולם יודעים לאן להתקשר!!!!!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 36.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אוהוו ממש מיוחד

• הוסף לסימניות
אהבתי!

• הוסף לסימניות
ואל מי פונים? מי מנהל?
העיצוב יפה, לטעמי אפשר להגדיל את שם המותג עוד קצת.

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומביע את המקצוע!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

הייתי הולך על רקע שחור ועיגולים צהוב,ירוק,אדום - קונסולה.

אם לא לכל הפחות ואחשדרפנים קצת צבע אדום יתן חום ואוירה.

• הוסף לסימניות
הוא מאד מאד יפה, אבל לא יודעים מה הלוגו, התלת מימד? או השם ווליום עם הקווים היפים?

לדעתי מיותר לעשות את שתיהם וגם לא נכון,

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
הייתי הולכת על רקע לבן ולא תכלת.

• הוסף לסימניות
מקסים!!! מושקע!
אבל יתכן שבגודל טבעי האולפני סאונד, וידאו ואנימציה
לא יהיה כל כך ברור בגלל שהאותיות מעוצבות, צריך לבדוק, יתכן ועדיף
להשאיר את זה שטוח בלי שום אפקט.

• הוסף לסימניות
מקסים!!

• הוסף לסימניות
פשוט קולע!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;231388:
הוא מאד מאד יפה, אבל לא יודעים מה הלוגו, התלת מימד? או השם ווליום עם הקווים היפים?

לדעתי מיותר לעשות את שתיהם וגם לא נכון,

האמת שאת צודקת אבל הווליום הוא הכרחי כי זה השם, והלוגו בצד חייב להיות כדי שיהיה מושך ומקצועי ואמור לסמן VIDEO, אם יש רעיונות אחרים איזה לוגו להשים בצד אני אשמח מאוד לשמוע...

נכתב ע"י מיקה;231405:
מקסים!!! מושקע!
אבל יתכן שבגודל טבעי האולפני סאונד, וידאו ואנימציה
לא יהיה כל כך ברור בגלל שהאותיות מעוצבות, צריך לבדוק, יתכן ועדיף
להשאיר את זה שטוח בלי שום אפקט.

כבר נבדק במציאות וזה יפה מאוד ורואים ברור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טל;231537:

אני לא מאמין שלא ראיתי את זה!

תודה ענקית, אני עוד כמה זמן הולך להדפיס את זה...
חחח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה