כללי מה דעתכם על מחירון פרוג במגזין החדש?

• פותח הנושא mc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לעניות דעתי, המחירים מוגזמים כלפי מטה.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות את המחירון?

• הוסף לסימניות
באמת מחירון זול במיוחד

ולא מצויין שם שום הבדל בין מתחילים, מתקדמים, ומקצוענים

• הוסף לסימניות
מחירון למתחילים בתחילת הדרך ממש...............

• הוסף לסימניות
לדעתי הכל אינדבידואלי - כנסו

עיצוב גרפי אינו מוצר מדף שניתן לתמחר אותו באופן גורף. כל ביצוע גרפי החל בכרטיס ביקור, לוגו, פלייר, פרוספקט, עיצוב כריכה, וכלה בפרוייקטים כגון עריכת ספר שלם, בטאון מגזין או קטלוג, ערכו הכספי משתנה מביצוע למשנהו, הוא תלוי בזמן - באלו שעות ישבת על העבודה. הוא תלוי ברמת המורכבות שלו - ישנם דברים קלים לביצוע וישנם קשים. הוא תלוי בכמה הלקוח "שיגע" אותך.
ובניגוד למה שחושבים זה לא תלוי בגודל הפיזי של התוצר הסופי לאנשים קשה לשלם 400 ש"ח על עיצוב כרטיס ביקור היות וזה נדמה להם כמשהו קטן ש"מה זה בשבילך, כמה דקות..." בה בשעה שעיצוב כריכה לעיתים יכול להיות פחות זמן מעיצוב כרטיס ביקור כי בכריכה למשל אתה צריך להכניס מינימום מידע במקסימום שטח לעומת כרטיס ביקור שדורש ממך להכניס מקסימום מידע במינימום שטח ועוד שזה יהיה בכמה שפחות מלל.
יתירה מזו עוד לא נתקלת בלקוח שביקש ממני לעצב שער לספר בלבד, תמיד זה עסקת חבילה
שכוללת עיצוב כריכה + שערים + מודעת פרסום לספר במספר פורמטים, וברוב המקרים גם את העימוד.
ו"עיסקות חבילה" טבען שמשתנות מאחד לשני.
ועוד נקודה, ישנם לקוחות קבועים וישנם לקוחות חד פעמיים, וכמובן שהמחיר משתנה מלקוחות קבועים לשאינם.
כך שבשורה תחתונה יש לתמחר "פר עסקה" וכמובן לא להפריז יתר על המידה במחירים שהלקוח לא יעמוד בהן.

• הוסף לסימניות
גם לדעתי המחירון הינו מחירון מינימום!!!
זאת אומרת גרפיקאי/ת שימו לב זוהי רצפה.

כמובן שבהמשך כל אחד גובה עפ"י רמתו.

אבל יש לשים לב לבל יפול מחירון זה לידי הציבור שאינו חבר בגילדה...
למען לא תעלה טענה לשמע המחיר, מה??! כמה??? במחירון פרוג נתנו מחיר הרבה יותר נמוך...

• הוסף לסימניות
המחירון הנו בגדר המלצה בלבד ולצרכי אינדיקציה בלבד
כל מי שינפנף לכם במחירון פרוג והוא לא מתאים לכם תגידו שזה למתחילים או כל תירוץ אחר
כל מי שחכם ישתמש בו במידה מושכל וירויח המון

המטרה העיקרית גם היתה ליצור מחירים שלא ירדו משם המון
וימים יגידו אם הצלחנו
אגב תראו לי מתחיל שלוקח 700 שקל ללוגו?

• הוסף לסימניות
אם זה המינימום, שמחתי לראות שזה המינימום!
אני לוקח ללוגו מעל 1000 ש"ח אבל על עימוד פשוט לקחתי רק לפני שבוע דולר לעמוד! ובמחירון כתוב 15 ש"ח! איזה כיף שיש מחירון!

• הוסף לסימניות
ומה עם מי שלא קיבל את המגזין?
אולי מישהו מוכן להעלות את הכרזה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מצטרף. מישהו יכול להעלות?

• הוסף לסימניות
אני אוכל בערב אם אתם מוכנים לחכות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mc;420242:
לעניות דעתי, המחירים מוגזמים כלפי מטה.

מוגזמים כלפי מטה?!:rolleyes:

מציאותיים כלפי מעלה!

• הוסף לסימניות
על תשכחו שהמחירון נבנה ע"י סקר פה בפורום, לא?!

• הוסף לסימניות
בתחום העימוד המחירים הם אולי המחירים שאמורים להיות בשוק, אבל זה ממש לא זה.

15 ש"ח לעמוד? אין מעמד אחד שלוקח כזה מחיר.
7 ש"ח לכל טקסט נוסף ברב-טקסט? הלוואי שזה היה המצב.

בתחום הכריכות לספרי קודש אני דווקא לוקח יותר מהמחירון, ויש כאלה שלוקחים פי שניים ממני (ואני לא מתכוון לחיים מושקין, שלוקח פי ארבע - ובצדק).

לפחות זה מפצה אותי על מה שאני מפסיד על העימוד.

• הוסף לסימניות
"מי יעלה לנו...?" ;)

• הוסף לסימניות
לדעתי ההיפך

כשחיפשתי גרפיקאית שתעצב לי כרטיס ביקור עברתי על כמה גרפיקאיות אצלנו בשכונה ובדקתי תיקי עבודות - הצעות המחיר היו בממוצע 60 שקל. בסוף מצאתי אחת שסגנונה מצא חן בעיני יותר מהאחרות, וגם היא הסכימה ב60 שקל בהתחלה, אבל בסוף מכיוון שבזבזתי את זמנה היקר בפגישות ארוכות ועמידה על קוצו של יוד בקשר לאופן העיצוב, ושכללו גם לא מעט יעוץ, כולל יעוץ בניסוח הסלוגן, וקבלתי שש סקיצות, ועיצוב גם לכרטיס דו צדדי וגם למודעה בעיתון, וגם היא טרחה להיות בקשר עם בית הדפוס, אז בסביבות תחילת התהליך הזה (כשהיא הבינה עם מי יש לה עסק) היא בעדינות נתנה לי להבין - שהצעת המחיר הראשונה לא כוללת את כל זה. שאלתי אותה כמה, והיא העזה להתנות את המשך העבודה ב250 ש"ח טבין ותקילין.
וזה לא גרפיקאית דפוקה, כמעצבת היא הייתה בעיני הכי טובה בשכונה.
אה, ולא עשיתי לוגו, כי על זה היא רצתה 300 שקל ולא היה לי.
כיום אני מתלמד, ואני דווקא מעצב מאד טוב רק שלוקח לי הרבה זמן כל עבודה, ואנשים נותנים לי פה ושם לעשות מודעות למקומונים ולספרי טלפון ב40 - 50 שקל - כולל הרבה סקיצות והרבה בלבול מוח מצד הלקןח. אני די מבסוט - זה הרבה יותר משכר מינימום.

• הוסף לסימניות
מודעה עם הרבה סקיצות והרבה בלבול מוח ב-40 ש"ח זה יותר משכר מינימום?
כמה המינימום אצלכם????

• הוסף לסימניות
באופן ככלי המחירים במחירון נראו לי די גבוהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה