כללי מה דעתכם על מחירון פרוג במגזין החדש?

• פותח הנושא mc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;421648:
מודעה עם הרבה סקיצות והרבה בלבול מוח ב-40 ש"ח זה יותר משכר מינימום?
כמה המינימום אצלכם????

מכיוון שאני מתלמד לוקח לי חצי שעה מה שלוקח לגרפיקאי בינוני חמש דקות. כולל כל השינויים והרבה בלבולי מוח זה מקסימום שעה וחצי שעתים. מדובר במודעות פשוטות מאד למקומונים וספרי טלפון, ללקוחות בסגנון - תיקון מכונות כביסה רואה חשבון שיפוצניק אינסטלטור וכאלה, לא משהו שדורש עיצוב יפה ומושקע.
והמינימום אצלנו הוא כעשרים ש"ח לשעה על עבודות הרבה יותר קשות מפרכות ומבזות מלשבת על כסא נוח בבית שלי מול המחשב בשעות שנוחות לי.

• הוסף לסימניות
אז אתה מרוויח שכר מינימום בשביל לשבת בבית על כסא בשעות שנוחות לך ולא עובד בעבודה קשה. שכוייעח, אבל זה עדיין שכר מינימום.

• הוסף לסימניות
נורא חבל, בשביל שכר מינימום לא צריך ללמוד מקצוע
תשאף בהדרגה להגיע למינמום 50 ש"ח לשעה בתחשיב כללי
זו"א אתה לא צריך לנקוב את המחיר לפי סכום לשעה אלא לקחת את זמן העבודה (או לשער מראש אם אפשר) ולחלק לסכום כזה של 40-50 ש"ח לשעה.
וכמובן שכמו בכל מקצוע גם בעיצוב גרפי ישנו גם תעריף לילה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AVAV;421690:
וכמובן שכמו בכל מקצוע גם בעיצוב גרפי ישנו גם תעריף לילה
...קרה שהרהרתי לעצמי, ש'תעריף הלילה' של הגרפיקאים-הגרפיקאיים-הגרפיקאיים, צרייך להיות דפקא בשעות היום--- :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;421681:
אז אתה מרוויח שכר מינימום בשביל לשבת בבית על כסא בשעות שנוחות לך ולא עובד בעבודה קשה. שכוייעח, אבל זה עדיין שכר מינימום.

אני עדין מתלמד, והתנאים שלי רק מספיקים בשביל להיות מבסוט כרגע, לא שאני לא שואף ליותר. חוץ מזה, זה שלוקח לי הרבה זמן זה מצב זמני ביותר.

כשהקצב שלי יהיה רגיל, גם אם אני לא אעלה את המחיר (ואני כן יעלה) זה יהיה פי כמה משכר מינימום.

מה עם הגרפיקאיות של השכונה שלי? המחירון שלהם לא מתקרב לחצי מהמחירון של פרוג.

• הוסף לסימניות
הנה המחירון!!:)

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג תשע.pdf
    KB 793.2 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
לגבי המחירים של כריכות הסקאי. כתוב כריכת סקאי עם השבחות דפוס 900 ש"ח
התכוונת לכל הכריכה או לכל הטבעה 900 ש"ח? כי לפי מה שהולך בשוק זה 900 ש"ח לכל הטבעה.

• הוסף לסימניות
אתם חושבים שאני יכול בתנאים שלי לקבל יותר? ממש לא אכפת לי. ממי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;421533:
"מי יעלה לנו...?" ;)

נכתב ע"י רעות;421720:
הנה המחירון!!:)

אני מבינה שסרקת את זה, זה בסדר ותודה רבה...

ובעז"ה בסיכום שבוע (יש למה לחכות... :rolleyes:) נשתדל להעלות את קובץ המקור של המחירון.
בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המחירון.
יש לי קושיה חזקה:
עימוד רגיל עולה 15 לעמוד, ורב טקסט 7 לכל טקסט בעמוד. יוצא שעמוד עם 2 טקסטים יותר זול מטקסט אחד? .......

אגב עימוד, מה זה בדיוק 'מפרידים'?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה