מה דעתכם על פַּרְקֶט?

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש פה למשהו דבר כזה?
האם זה פרקטי?
מה טווח המחירים של פרקטים?

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם פרקט, מה שידוע הוא שהוא לא לאורך שנים, יש לו בלאי.
מה שכן, היום יש גרניט פורצלן מהאיכותיים, במראה של פרקט אמיתי! ממש בטקסטורות ובצבעים, ובאותו חיתוך, מלבנים ארוכים. מאד מאד יפה ופרקטי.
ותווך המחירים הוא בערך ממאה שקלים למטר.

• הוסף לסימניות
מנצל"שת (ונראה לי שזה גם שיקול לפותחת האשכול):

בציבור הכללי, ערכה של דירה למכירה עם פרקט גבוה יותר והיא נחשבת ליוקרתית ומושקעת יותר.
אך כיצד מתייחסים לפרקט בציבור שלנו?
אם הייתם מגיעים לקנות דירה שמרוצפת בפרקט האם ערך הדירה היה עולה בעינכם או יורד?

• הוסף לסימניות
פרקט זה מצע לשטיחים...
אז שימו שטיח על הבלטות, ותשמרו בלב את הסוד...

• הוסף לסימניות
יש לי פרקט בכל הבית לא נתקלתי בבלאי אולם אני גר פה רק 5 שנים
המעלה העיקרית בעיני חוץ מהיופי זה שבחורף אפשר להסתובב יחפים בבית והרצפה לא קרה
במקום שאני גר זה פלוס מאוד גדול לגבי הארץ אני גם זוכר שבחורף מקפידים תמיד שהילדים לא יתרוצצו יחפים מחשש לצינון .
לגבי המחירים ממש אין לי מושג..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה