מה דעתכם על 'פורש החלונות'

• הוסף לסימניות
מצורף וידאו שמראה את 'פורש החלונות' בפעולה, אשמח לשמוע מה דעתכם, האם תוכנה כזו שימושית יעילה וכדומה...

קבצים מצורפים

• וידאו פורש חלונות.wmv
    5.6 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אם אני לא טועה יש תכונה כזאת מובנת בווינדוס, בוודאי בXP השאלה איפה החביאו את זה ב7.

• הוסף לסימניות
מה שיש בוינדוס הוא שאת כל החלונות שיש על המסך הוא פורש אנכית או בכל מיני צורות, לאומת זאת בתוכנה הזאת אתה בוחר רק את שני החלונות שאותם אתה צריך ופורש אותם כרצונך.

• הוסף לסימניות
ה'פרוש אנכית' מובנה בwindows 7, ע"י גרירת החלון לצד שאתם רוצים

• הוסף לסימניות
נכון לא שמתי לב. אבל 'פרוש אופקית' ו'פרוש כחלונית משימות' קיים איפושהו?

• הוסף לסימניות
רחמים זה דבר מאוד נחמד,
אבל בעבודתי שלי האו שימושי לעיתים רחוקות, כך שלא הייתי משלמת יותר מכמה ש"ח וגם אם זה מתארגן בקלות על המחשב בלי התקנה מסובכת ופתיחה כלפעם דרך התוכנה וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
התוכנה לא זקוקה להתקנה, מפעילים אותה פעם אחת, מכאן ואילך גם אם כיבית את המחשב כאשר הוא יופעל שוב, התוכנה תעלה באופן אוטומטי, ותעמוד במקומה בצד השמאלי של המסך.
אני אישית משתמש בזה המון כיון שאני כמעט תמיד משתמש בכמה חלונות במקביל,
וזה לא נוח לעבור מחלון לחלון דרך שורת המשימות אלא הכי נח כאשר הם פרושים זה לצד זה או זה מעל זה.

• הוסף לסימניות
תוכנה שימושית.

האפשרות של פריסה אנכית ניתנת לביצוע בקלות (בחלונות 7 ואולי בעוד גרסאות) על ידי סימון החלון המבוקש ולחיצה על כפתור "חלונות" ביחד עם מקש ה"חץ ימני" או "חץ שמאלי" לפי הצורך.

פריסה אופקית- לא ידוע לי על קיצור נח, אשמח לשמוע אם קיים...

• הוסף לסימניות
תודה,
ושים לב שיש בתוכנה עוד סוג של פריסה - 'פרוש כחלונית משימות' שבפריסה זו חלונית אחת נפרשת ברוחב שליש המסך והשניה שרוחב שני שליש המסך, וכמו שכבר רואים בוידאו הנ''ל.

אולי יש למישהו עוד הצעות אלו פקודות שימושיות כדי להוסיף לסרגל של התוכנה הזו, ובפרט אם פקודות אלו לא קיימות כלל במערכת הפעלה. ולאו דווקא מה שקשור לחלונות אלא לכל דבר במחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה