דרוש מידע מה דעתכם על צילומי ניו בורן?? האם זה לא שקר ויצירת אשליה???

• הוסף לסימניות
אני רואה כאן בפרוג את כל צילומי הניו בורן המדהימים.
באמת אומנות אבל למרות כל הכשרון זה מרגיש לי לא נכון.
הרי מה לעשות המציאות לא וורודה כ"כ ורב אם לא כל התינוקים נולדים אדומים, מכווצ'ים וכו'
האם זה לא יוצר אשליות אצל אמהות מצפות לקבל נסיך מהחלומות??
אשמח לשמוע את דעתכם בענין.

• הוסף לסימניות
בכלל כל הצילומים שעולים כאן לאתר - אף אחד מהם לא משקף את המציאות כפי שהיא.
כל התמונות עוברות "עיבוד" שגורם לזה שהילד המצולם יצא הכי מתוק ומושלם שאפשר, גם אם הוא ממש לא נראה ככה במציאות.
העיבוד של התמונה הוא בעצם עיוות שלה...

• הוסף לסימניות
לגמרי מסכים
אבל אני יגלה לך שזה לא רק צילומי ניו בורן כל תמונה וכל המושג של צילום זה שקר אחד גדול (גם בלי פוטושפ אנחנו קונים ציוד של עדשות מאוד יקר שייתן מראה מאוד מרזה ועוד ועוד טכניקות של תאורה שלומדים כדי שהשקר יהיה טוב !)
והתפקיד שלנו כצלמים לתת את השקר הכי יפה
ומה לעשות אף לקוח לא מתלונן שהוא יצא מאוד יפה בתמונות :)

• הוסף לסימניות
לגמרי מסכים
אבל אני יגלה לך שזה לא רק צילומי ניו בורן כל תמונה וכל המושג של צילום זה שקר אחד גדול (גם בלי פוטושפ אנחנו קונים ציוד של עדשות מאוד יקר שייתן מראה מאוד מרזה ועוד ועוד טכניקות של תאורה שלומדים כדי שהשקר יהיה טוב !)
והתפקיד שלנו כצלמים לתת את השקר הכי יפה
אז בעצם אנשים מחפשים את השקרן הכי מקצועי? :LOL:

חו לא מזלזלת במקצוע!
אחותי צלמת אלופה!!!!

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת את זה
זה מהמם ומתוק מאוד אבל ממש לא אמיתי

• תודה
Reactions: S.
  • הוסף לסימניות
אמהות אוהבות את התינוק שלהן בכל מצב. גם אדום ומכווץ או עשה בטיטול. הניו בורן מיועד לדודים דודות סבא וסבתא…

("לזה את קוראת חמוד? חכי חכי תראי את התמונות שלו")

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא שלחתי את התמונות ניו בורן
יש לי אלבום מהמם בבית.
קאפה גדולה בחדר שלה.
אם אני רוצה שהסבתא תכיר אותה, לא היה לי עניין להביא תמונה ששזה בכלל לא היא, ושיומיים אחר כך זה אפילו כבר לא היה יוצא אותו תמונה.
מבחינתי - זה מזכרת חמודה לעצמי כמה שהבת שלי היתה מלאכית ונסיכית בגיל שבוע, ודי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה