כללי מה דעתכם על---

• הוסף לסימניות
לקוח הזמין מודעת פרסום,
הודעתי לו שאין לי אפשרות לעשות זאת עד התאריך שביקש.
כיוון שהוא מאוד רצה הספיק להכניס את זה לפרסום מיידי ולא היה לו מישהו אחר, הוא ביקש אם אפשר
מודעה "בקטנה", אפילו, כדבריו: "בינתים לעצב מודעה מינימלית, ממש מכילה רק את המידע פחות או יותר"
הוא ממש התחנן, והסכמתי
אחרי שעיצבתי, והתפרסם, הוא שואל אם התכוונתי שישלם על המודעה הארעית...
לא סיכמנו על זה מראש ---
ואז הוא טען: (ציטוט)
אבל אם היא בתשלום, אז ודאי שהייתי מבקש לשנות בה.
אני קבלתי אותה כמות שהיא ובלי שום הערות,
רק בגלל שהתכוונתי לעיצוב קליל ובינתים,... ובבוא העת, נעבוד על משהו שימצא חן בעיני שתינו ואז אשלם
למשל, אני ממש לא אוהב צבע כחול. אבל הרגשתי שאני לא יכול לבקש משהו, אם כרגע זה משהו בינתים על העיצוב, אז אפילו לא אמרתי...
כי אמרתי, כל הכבוד שהיא עושה את זה בכלל...
ולא שאת צריכה לעשות לי טובה, אלא זה כאלו מחוה כלשהי כי בעזרת השם שבוע הבא נעבוד על משהו ראוי...
בכל אופן, אם את מרגישה שצריך תשלום, איני רוצה שתחושי מנוצלת. אז תורידי את המודעה, וזו היתה מודעה ששלחת לי בינתיים, להתרשמות, והיא צריכה לעבור שיפוץ שיתאים לנו...

מה אתם אומרים????

• הוסף לסימניות
הוא לא הוגן וזה ברור
נראה שהוא מנסה להרויח אוכל בחינם, את צריכה להיות עדינה אבל ברורה, לא מגמגמת ולא מתנצלת
צריך שיהיה ברור לך שמגיע לך כסף, אל תשתכנעי ממנו..
זה היה הסיכום שעובדים על מודעה פשוטה,
והמחיר הוא נמוך יותר, אבל הוא מחויב המציאות. את לא עובדת בחינם, נקודה!
תגידי לו: מה, באמת חשבת שאני אעבוד בחינם? מחוה עושים רק אחרי שהלקוח שווה מחוה, לא לפני.
את יכולה להגיד לו ש'טוב, בגלל שאני מעונינת להמשיך לעבוד איתך, אז בא נסכם שתשלם לי מעכשיו על המודעה הבאה ונתחיל לעבוד עליה'
עד כמה שאני מכירה, הסגנון הזה של האנשים, מבטיח הבטחות סרק, ואם הוא יסכים לזה, אז אולי שווה לך להתפשר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם הוא מתכוון לשלם לך מחיר מלא על מודעה שתשבי עליה בצורה מסודרת,
והמודעה שעשית באמת מחופפת ולא עבדת קשה

לדעתי תקחי את המודעה שעשית כביכול בתור התחלה של סקיצה,
כי גם ככה היית צריכה לעצב מודעה ואז בד"כ הלקוח רוצה שינויים ותיקונים
עכשיו כבר עשית חצי עבודה...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אחרי שאני קוראת שוב את דבריך ומתעמקת בהם, אני חושבת שדברי הקודמים נכתבו מחוסר התעמקות בסיפור.. אז נראה לי ששרחיה צודקת.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה