כללי מה דעתכם? פרסום לפסטי..

• הוסף לסימניות
סתם,חברה ביקשה שאני יעשה לה,אז עשיתי...
כל עוד אני רק לומדת לא אכפת לי לתרגל על אנשים..:)
מה אתם אומרים?יש משו לשנות?
הם רוצים גם מסגרת שחורה מסביב למידית,ואני לא הכי אהבתי..

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 460.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הרעיון של הד' מקסים.
אגב, לא כדאי בכלל לעלות על המסגרת!

• הוסף לסימניות
ככה הם רוצים...

עם המסגרת השחורה...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 240.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
בס"ד
לדעתי שתיהם יפים מאד!

• הוסף לסימניות
נראה לי שהשנייה יותר מתאימה. רק להוריד את המסגרת של האותיות, זה קצת צורם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר14;227257:
נראה לי שהשנייה יותר מתאימה. רק להוריד את המסגרת של האותיות, זה קצת צורם.
הראשון והשני אותו דבר,רק שהם רוצים עם המסגרת שמסביב לאותיות..יש לי ברירה..

• הוסף לסימניות
גם לטלפונים וגם למצפה... כדאי שתשימי שכבה לבנה או קו לבן מתחת כי הם לא הכי ברורים.

השני עדיף.

• הוסף לסימניות
זה לא משחק הצבעים של היום אבל יפה מאד,
רק כדאי באמת לא לרמוס את המסגרת, ולתת אפקט כלשהו לצבע כהה על כהה (כאן שחור על אפור 65%)

• הוסף לסימניות
למה הריווח בין האותיות זה ממש צורם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה