מה דעתכם? - ציור לכריכה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• כריכה חוצים גבולות קדמית +צד.jpg
    KB 271.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נחמד מאוד.
מה הייתי עושה: כותרת כחולה הייתי מגדילה, וגם ילד עם כבסים.
אוטו באמצה יצא "צילומי", מיציאותי מידי. ועוד הייתי משנה צבעים של עוניה- כתום, ירוק וכחול של הים לא סתדרים בעייני.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה. רק חסר נושא מרכזי.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד
הייתי משנה את הרקע מתחת לכחול, זה יעצים את הקרם שעליו
וכן כדאי להגדיל את האוניה עוד כדי שיהיה מוטיב אחד שתופס את העין

• הוסף לסימניות
הציורים מקסימים כתמיד!
אבל הערות נכונות לגבי הגרפיקה אבל כשיש חומרים טובים אז התוצאה תהיה מצוינת!
תצליחי!
(עוד נקודה שחשבתי האוניה מאד יפה אבל קצת חסרה בפרטים כך שאולי לא דוקא אותה כדאי להגדיל?)

• הוסף לסימניות
יפיפה! האניה זקוקה לעוד הגדלה כמו שהמליצו למעלה.
לגבי השדרה: כדאי שהיא תהיה צבועה בכחול למשל, ולא לבנה.
מנסיון, השדרות הלבנות לא נראות טוב על המדף.

(מה, כבר הסיפור יוצא? הילדים שלי עוד בשיא המתח.
סיפור מעולה, צבעוני ומותח אבל לא מטורף. מלמד מושגים נוספים. מומלץ!)

• הוסף לסימניות
וואו מאד מאד יפה!!!!!!! ציורים מדהימים! גם לדעתי יהיה טוב לתת בגרפיקה מאחור או בשדרה קצת כהה כך הספר יקבל יותר נוכחות.......

• הוסף לסימניות
בס"ד
הציורים יפיפיים
,
יתכן שאולי כדי לשקול לגבי הציטוטים של של האמירות האם זה מתאים לכריכה קדמית
הייתי שוקלת לשלב רק את התמונות ללא הציטוט בכריכה הקדמית ומאחור ניתן לתת קצת דמויות עם ציטטות בקטע מסוים של הכריכה,אך מקדימה יותר מתאים להדגיש את שם הספר בשילוב התמונות
ברכת ד' והרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;724132:
הציורים מקסימים כתמיד!
אבל הערות נכונות לגבי הגרפיקה אבל כשיש חומרים טובים אז התוצאה תהיה מצוינת!
תצליחי!
(עוד נקודה שחשבתי האוניה מאד יפה אבל קצת חסרה בפרטים כך שאולי לא דוקא אותה כדאי להגדיל?)

נראה לי שהאוניה מצוינת להגדלה רק כמו שמירי כתבה חסר בה פרטים, אז צריך להוסיף, אולי להוסיף הצללה חזקה -כמו שעשית בגמלים.
באופן כללי הכבשים והגמלים צבועים יותר אמיתי ומיוחד מהבית, מהספינה ומהערבי הסקרן שלמעלה.
נראה עטיפה מרתקת.

• הוסף לסימניות
לא קשור לאשכול...אבל כן.
יש לנו פה חברה חדשה...דבורה-ברוכה הבאה!
אני מציעה לכם להסתכל בתיק עבודות שלה
מוכשרת זה לא מילה!

אה... והכריכה של הספר מדהימה רק הייתי משפרת יותר את הקומפוזיציה

• הוסף לסימניות
מאוד יפה

האונייה ניראית מדי פשוטה לרמת הציור הגבוהה שלך

אני הקטן היית עושה את זה כך

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 189.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הציורים יפים במיוחד!
בתור קונה פוטנציאלית של ספרים מסוג זה , נראה לי שהכריכה לא מספיק מרשימה ועוצמתית.
זקוקה לצבע חזק או לנושא מרכזי ברור.
כל המישמש הזה לא מספיק מרשים.

• הוסף לסימניות
:)מורי ורבותי, אני מודה לכם מאוד על חוות הדעת והייעוץ.
נוי, ישר כח על המחמאה על הסיפור, הוא ימשיך להתפרסם בעזרת ה' עד אחרי פסח ורק אז אוציא אותו אם ירצה ה', אבל אני כבר גמרתי להכין את הפרקים ועובדת על הכריכה.
מה שהערתם ברוב תבונה לגבי הקומפוזיציה, ידוע גם לי, צריך מלך וכו'...
אבל, היות שמדובר בספר קומיקס והיות שרציתי שדבר זה יבלוט כבר בתחילה חרגתי מכללי העיצוב המקובלים, כמו שכל עמוד קומיקס חורג מהכללים הללו שהרי בעמוד קומיקס אין מלך אלא פריימים. מן הניסיון אין ילד שיכול לדלג על בלוני דיבור המציצים אליו מן הכריכה ולעבור הלאה. את העיצות בדבר הצבעים, הוספת פרטים על האוניה והגדלה של הכבשים אני מאמצת בתודה וישר כח למציעים תבורכו מן השמיים.:)

• הוסף לסימניות
וואו!!!
אהבתי את זה כך
בלי שום שינוי
מזמין לקנות, מחכים!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד
מושך ומעורר סקרנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה