דרוש מידע מה דעתכם? צריכים ליידע או לא

• פותח הנושא .h.p
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הזמנתי מ"אינטרנט רימון" טכנאי
להתקנת סיבים אופטיים על קו הטלפון שלי
קבענו להיום
ובבא השעה מגיעים -
שניים!!!
ומה הם? מבני דודנו...
הלב שלי נפל לאי שם
בחיים אני לא מקבלת אנשי שירות כאלה לבדי

מה אתם אומרים
החברה לא צריכה ליידע?
לא חלמתי שהם יהיו לא יהודים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבחיים לא מיידעים בשום חברה,
הם נמצאים בכל מקום ועבודה.
אם היית שואלת, לכאורה היו אמורים לעדכן.

לא תמיד הם גרועים מיהודים...
בכללי עם טכנאים אני משתדלת לא להיות לבד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זכותם המלאה,
גם בבית חולים אף אחד לא שואל אותך,
בכל אופן אישה שנמצאת לבד בבית כשצריך להגיע אנשי מקצוע זה כבר בעייתי.....
היה לי פעם שהגיע תכנאי ערבי למכונת כביסה והייתי עם בעלי בבית, רק אני פתחתי את הדלת אז הוא הושיט לי אגרוף כ"שלום וברכה", אז הרגשתי שהוא חרג כי גם אצלם אין נגיעות אז הרהרתי מול החברה.

• הוסף לסימניות
הזמנתי מ"אינטרנט רימון" טכנאי
להתקנת סיבים אופטיים על קו הטלפון שלי
קבענו להיום
ובבא השעה מגיעים -
שניים!!!
ומה הם? מבני דודנו...
הלב שלי נפל לאי שם

מה אתם אומרים
החברה לא צריכה ליידע?
לא חלמתי שהם יהיו לא יהודים
מה פתאום?
אין כזה דבר
כל אחד יוכל להיות טכנאי
ולא צריך להודיע משהו מיוחד

• הוסף לסימניות
לא יודעת לא חלמתי על כזה דבר
משום מה היה נראה לי שרק יהודי מגיע
משנה משהו בארון תקשורת והולך לדרכו
פה מדובר על עבודה של שעה לפחות
והתקנה של חוט שעובר שחלק די רחב של הבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה