מה דעתכם???רעיון גאוני!!!!

• הוסף לסימניות
מה דעתכם???
יש הרבה אתרים של תמונות שלא בא לכם להיכנס את/ה סך הכל מחפש תמונה של תינוק, סומק........ והתמונות - גם לחסומים מ.ז.ע.ז.ע.ו.ת
חשבתי על רעיון ואני רוצה לשמוע חוות דעת עיניניות....
שמי שמעונין להצתרף למצווה הגדולה הזאת יתרום את ההורדות של התמונות שהוא ביצע ונעשה ספריה גדולה של תמונות רגילות, ויקטוריות,PSD וכו.......
מסודרות וכך נמנע א' מהשני אי נעימויות......
חשבתי על משהו שעלול להפריע שאף אחד לא רוצה שישתמשו כל הגרפיקיים באותם תמונות אבל תכל'ס רובנו לוקחים את התמונות מאתרים חינמיים כך שלרוב התמונות הן זהות...
וזה יכול להציל נפשות........

• הוסף לסימניות
על איזה פלטפורמה?

ומה עם זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
פעם פעם פעם היתה כאן בפרוג גלריית תמונות ענקית ושימושית שנמחקה איכשהו עם הזמן, וחבל.

• הוסף לסימניות
אני מדברת על תמונות שאין להם זכויות יוצרים......
ועד שיצא האינטרנט הכשר..........

• הוסף לסימניות
תכל'ס מי רוצה להשתתף? יש לי מאגר גדול מאוד....... ואני מוכנה לסדר את התמונות לפי נושאים (אצלי כבר מסודר) אשמח אם עוד יתנדבו גם ..... ואפשר לצרוב את התמונות בדיסקים.....

• הוסף לסימניות
אני מוכנה
יש לי המון הורדות משאטרסטוק
צריך לסדר אמנם, אבל אפשר

• הוסף לסימניות
זה יהיה מדהים!

תודה לכן!!

• הוסף לסימניות
למרבה הצער אין שום אתר הורדות שמרשה לקחת תמונות שלו ולהפיץ אותם דרך אתר אחר ומסתבר גם לא דרך אתר אחר.
הרי הם מפרנסים מהפרסומות.

הדבר היחיד ששייך לדעתי זה חלק מהתמונות שבויקימדיה

• הוסף לסימניות
עניין זכויות היוצרים הוא דבר מאד לא פשוט. יש ברשותי תמונות מהממות שמישהי קנתה והעבירה לי ואני לא יכולה להשתמש בכלום. לשאטרסטוק ודומיו יש תקנון ברור ומגביל בלי שום פקפוק, אין לאן לברוח אם נתפסים. לא חבל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה מ;1410909:
מה דעתכם???
יש הרבה אתרים של תמונות שלא בא לכם להיכנס את/ה סך הכל מחפש תמונה של תינוק, סומק........ והתמונות - גם לחסומים מ.ז.ע.ז.ע.ו.ת
שמי שמעונין להצתרף למצווה הגדולה הזאת יתרום את ההורדות של התמונות שהוא ביצע ונעשה ספריה גדולה של תמונות רגילות, ויקטוריות,PSD וכו.......
חשבתי על משהו שעלול להפריע שאף אחד לא רוצה שישתמשו כל הגרפיקיים באותם תמונות אבל תכל'ס רובנו לוקחים את התמונות מאתרים חינמיים כך שלרוב התמונות הן זהות...
יש כבר כזה דבר מוכן וקוראים לו "פרוג".
בחיפוש באתר אפשר למצוא כמעט הכל, ומה שלא מוצאים - מבקשים, ובד"כ נענים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה מ;1410909:
מה דעתכם???

רובינו לא לוקחים תמונות חינמיות... (מענין מאיפה ההחלטה)
יש בעיה בזכיות יוצרים
לדעתי תמונות טובות מורידים מאתרים איכותיים

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין מה הבעיה בזכויות יוצרים אם אנחנו משתמשים בתמונות מאתרים חינמיים כמו FREEPIK אז במקום ש15 אנשים יכנסו נכנס אדם אחד ומעביר לכולם .....
וזה נכון שפרוג מצוין אבל לא תמיד יש את התמונות שמחפשים.......

• הוסף לסימניות
רבקה ,מחזיקה לך אצבעות
אני מהצד של הזקוקים לתמונות
ודוחה כל יום את הענין של כניסה לאתרים לא אי אי אי
בלית ברירה אצטרך לעשות זאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה