פונט מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
יצא לאור בחודש האחרון בפונטייפ פונט חדש בשם אייפל מעשה ידיו של האומן ר' אליהו פריד.
אז רציתי לשאול / לבדוק מה מצב הביקוש למודעות בסגנון של הפונט הזה (שלדעתי הוא פונט פצצה).
אז קדימה חברה תנו בתגובות.
ונ.ב. עכשיו יש מבצע בפונטייפ די מומלץ:
שימו לב!
פונטייפ במסלול חדשני על פונטים לפרינט - מסלולי מנויים

מנוי חודשי - small: בתשלום חודשי של 39 ש"ח בלבד!!!
תוכל לבחור כל חודש 5 משקלים = 7.8 למשקל בלבד!!!

מנוי חודשי - large : בתשלום חודשי של 59 ש"ח לחודש
תוכל לבחור כל חודש 8 משקלים = 7.3 ש"ח בלבד למשקל!!

הטבה מיוחדת: על כל מצטרף נוסף שיגיע דרכך תקבל 3 משקלים במתנה!!!
אחד כל חודש למשך תקופת המנוי,
כמובן שלאחר תקופת המנוי הפונטים נשארים אצלך עם רשיון שימוש!!
תוכל להתרשם מהפונטים באתר בכתובת www.fontype.co.il

*המחירים הינם לפני מע"מ
*ניתן לבטל את המנוי בכל עת לאחר 9 חודשים ראשונים
*לא תתאפשר צבירה של פונטים מחודש לחודש

• הוסף לסימניות
אתה רוצה לתת קישור לפונט החדש? אני לא רואה אותו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1059985:
אתה רוצה לתת קישור לפונט החדש? אני לא רואה אותו...
בבקשה

קבצים מצורפים

• viewer.png
    KB 19.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בדרך כלל החידושים של פונטייפ בגופנים הישינים ניכר יותר.
כאן ספציפית, התאכזבתי.
זה אמנם יפה יותר מאהרוני, אבל גם אהרוני יוכל לשמש כאן, ואותנטי יותר.
אני מתאר לעצמי בראש פאשקווילים עם אייפל ופאשקווילים עם אהרוני - ולא כל כך מוצא את עצמי ליד קיר מלא באייפל..
זה יפה אבל אני חושב שהיה צריך להתלבש על משהו ישן יותר...
נדוש יותר שלא נמצא בשימוש היום.
מחכה בצפיה דרוכה לפונט הבא שלהם.

• הוסף לסימניות
מישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה