מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
ככה או ככה??
תודה לעוזרים :)

• הוסף לסימניות
אני במקומך היתי בוחרת 2 או 3 פוזות הכי מתוקות וזהו
כרגע יש עומס - וקשה להתרשם - וממש חבל כי יש שם כמה מאוד מוצלחות
(את הה-3 הנבחרות להגדיל!!
ולערוך בצורה יותר קפדנית)

• הוסף לסימניות
השני.
המעגליות נעימה לעין.

• הוסף לסימניות
יש לי כבר באלבום הזה קולזים כמו שאת אומרת 3 תמונות אחת אחרי השניה גדולות ומתוקות אני מחפשת לשנות קצת
אולי רעיון אחר?
(אני יערוך בקפידה אחרי שאמצא משהו מוצלח)

• הוסף לסימניות
דוקא רעיון נחמד הקטע המעגלי.
יש כאן סיפור והילד המצולם יכול מאד להנות מזה ולחזור על החוויה..
הייתי מנסה לשים את התמונות בסדר הגיוני,
לדוג' שהוא מכווץ את הבלון בתמונה לפני הפיצוץ וכו'

• הוסף לסימניות
פחות תמונות וכמו שכבר כתבו, לערוך את התמונות גם מבחינת הצבעים וגם מסביב לילד יש כתמים אפורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1109794:
פחות תמונות וכמו שכבר כתבו, לערוך את התמונות גם מבחינת הצבעים וגם מסביב לילד יש כתמים אפורים.
היא כבר כתבה שזה לא ערוך ממש, רק רעיונית, והיא תשקיע אחרי החלטה של המיקום. כמובן שהבחירות פה נוראיות להדפסה, לא על זה היא שואלת.
השני (כמעט) מצוין.

• הוסף לסימניות
אני דווקא ממש אוהבת את זה.... (למרות שלא מתאים לי...)
כלומר, נכון, רובינו עושות 3/4 תמונות כדי שיהיה קטע נקי לדף.
אבל הי, זה הסגנון של 0405 והיא עשתה אותו מקסים!
אני גם בעד המעגלי בין שניהם.

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים
הייתי מגדילה את התמונה המרכזית יותר
והאופציה השניה, כמובן מוצלחת יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה