מה דעתכם ?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חו"ד....

• הוסף לסימניות
כותרת:"ילדי הבית המסתורי"

• הוסף לסימניות
מי הפוטנציאל המפוספס?
התמונה או הצלמת?

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את הצלמת.

אני מדבר רק על התמונה.
היה פה פוטנציאל לא רע. אבל משהו פה מפוספס והעיבוד הלך לאיבוד.

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה. לא יודע מה רוצה 'הגלים'...

• הוסף לסימניות
מעניין לראות את התמונה המקורית.. העיבוד או הצילום כאן סגור מידי, צריך לפתוח (ועדיין יישאר דרמה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1143806:
תמונה מדהימה. לא יודע מה רוצה 'הגלים'...

אם אלו הילדים שלך- כמה את מוכנה לשלם על התמונה?

• הוסף לסימניות
ובגדול-
מה שאני רוצה זה כמובן לכתוב את דעתי....

• הוסף לסימניות
מה שלא טוב פה מבחינתי:
-המבט שלהם לא לאותו כיוון
-החיתוך של הילדה
-הפנים חשוכות מידי

כל השאר סבבה :)

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה, אבל התמונה נראית מפושלת. זה לא ממוקד ולא הכניס אותי לרגש מסויים.

חבל.

• הוסף לסימניות
הרקע נראה מודבק

• הוסף לסימניות
על איזה חלק בתמונה הפוקוס יושב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלי קשר להערות שאמרו למעלה, נכונות יותר או פחות
בעיני התמונה חביבה ונאה.

• הוסף לסימניות
בתקוה שמישהו פה רוצה ביקורת אמיתית ולא חושש ממנה..

בעניים לא מקצועיות זה יכול להיראות מיוחד
בעינים מקצועיות זה יכול להיראות צילום סתמי בהגדרת צבע דרמטית

ואני אומר: אם לפני הצילום חשבת וכיוונת לייצר את התוצאה הזו - זה צילום מעולה (והתהייה היא על מה שהתכוונת, כי זה לא מושלם בכלל)
אם צילמת בסגנון 'כוון ולחץ' וזה מה שיצא - זה צילום לא טוב

• הוסף לסימניות
תודה על כל הערות אני בסך הכל רק מתחילה...
בכו"א התמונה צולמה באור הזה אבל לא בשחור לבן שיניתי את זה במחשב ועשיתי חיתוך קטן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה