מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אני לא סגורה סופית על העיצוב של התמונה
אני יעמיד אותה סופית ואז אני ישחיר את הרקע כמו שצריך

• הוסף לסימניות
הי, תמיד תמיד יהיה לך קל יותר לעצב, לעמד ולארגן כל קולאז' אחרי עריכה.
בהתלבטות בין תמונות זה כבר משהו אחר.

המסגרת הורוד פוקסיה (הכהה יותר) העובי לא אחיד בכל הכיוונים.
ואם במסגרת התחתונה נתת לחמודה מימין לעלות עליה, תני את אותה מסיכה גם למסגרת העליונה.
בעיני קווים דקים יותר יתנו לזה טעם עדין וחמוד יותר, תנסי :)

הייתי שמה את שתי החיצוניות על אותו קו, כביכול אותה רצפה.
התמונות עצמן?!
יפות, מלאות שמחה ילדותית, הן משוחררות וזה כיף לראות את זה ואת הצעוניות המקסימה.

תמשיכי להצליח ...

• הוסף לסימניות
טיפול על רגל אחת ברקע (כמובן זה רק להמחשה ולא מושלם בכלל אבל בתור רעיון)

קבצים מצורפים

• 0405.jpg
    KB 355 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שאת כותבת שאת מתכוונת להשחיר אותו שתיהי סגורה על העיצוב...בכל אופן אני משאירה את העריכה שעשיתי לרקע בתור רעיון

• הוסף לסימניות
אגב השחור שהשחרתם הוא שחור עשיר ומלא.
הייתי ממליץ על שחור אבל טיפה פחות אטום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה