כללי מה דעתכם ??

• הוסף לסימניות
דף לברכה שנתבקשתי לעצב ! מה דעתכם ??

קבצים מצורפים

• 70-1.jpg
    2.9 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
אבל העיטור למטה-עקום, תישר אותו ואת הפרח עדיף להכניס באמצע למטה.

• הוסף לסימניות
מאד חמוד
כדאי להוריד את האפקטים של העיטורים
באיזה גודל זה יהיה?
אם קטן, תקטין גם את הב"ה

• הוסף לסימניות
ממש חמוד
אני יכולה להוריד את הקובץ אלי?סתם, שיהיה לי במאגר?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
משהו בצל ש הפרח מודבק מידי.
הייתי מטשטשת את הצל עם הרקע שלא יהיה מעבר חד מידי.

• הוסף לסימניות
למה צריך ליישר? יש בזה יופי כשזה כך עקום...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד נראה לי שהעיטור כן צריך להיות ישר ואם בכל זאת את רוצה שזה ישאר עקום אז אולי תעגלי טיפ טיפה את משטח הכתיבה בכדי שיתיישר למפרע עם העיטור

• הוסף לסימניות
תודה רבה

תודה רבה על העצות הטובות רק שנראה לי שאם אני יישר את העיטור שלמטה אז לא יורגש האפקט של הפרח שנכנס מה נראה לכם ??

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
1. להוריד את האפקטים מהעיטורים
2. ליישר את העיטור למטה וזה לא יפריע לפרח אלא להפך...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אוליי תיישר את העיטור תכניס את הפרח באמצע למטה כמו שנכתב לפניי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה