מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
עשיתי מטבח לפני כחצי שנה אצל נגר
וכעת התגלו בו תולעי עץ
זה קשור לנגר, לאינסטלציה משהו אחר?
איך מדבירים? איזה חומרים מורשים?
משהוא יכול לעזור לי מנסיונו? אנא!

• הוסף לסימניות
יש קרן המסבסדת הדברת מזיקי עץ בריהוט מתוצרת הארץ, שגילו לא עולה על 5 שנים.

טלפון ראשי
03-7959107
פקס
03-5103277

• הוסף לסימניות
רק תבדקו שאכן הם זולים יותר מאחרים, ולא שיטת שיווק.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה גם לזכור את הסיפור של משפחת גרוס כשעושים כזה דבר....

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהבעיה קשורה לנגר,
אחרי חצי שנה? תנסו, אולי הנגר יקח על עצמו אחריות?!

• הוסף לסימניות
כמה חבל שהלקוחה שלי שסגרה היום עם נגר עלום שם רק בגלל שהוא קצת יותר זול לא קוראת כאן את הסיפור הזה, (זה בסדר... גם שיש היא לקחה באותה צורה, וכששאלתי אותה איזה שיש היא הזמינה היא לא ידעה בדיוק לומר, אבל היא כן ידעה לומר שהוא אמר שזה שיש טוב....)

• הוסף לסימניות
כשנכנסתי לבית החדש גיליתי בחלק מהמשקופים (עץ מלא מנגר) תולעי עץ (דומים לכינים). אמרתי לו את זה והאו בא והחליף הכל בלי לדבר מילה. כנראה שהוא ידע שזה בא ממנו.

• הוסף לסימניות
גם אצל אחי, התגלו תולעי עץ בארון חדש לאחר זמן, והנגר בא והחליף את החלקים הבעיתיים.

• הוסף לסימניות
האם בריהוט סנדוויץ גם יש את הבעיות הללו או רק בעץ מלא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה