נכתב ע"י steren;1529152:תכל'ס תן לי רגע להבין.
זה פורסם שהעסק "כביכול" נותן את השרותים האלו? הבנתי נכון?
לדוגמא חנות שעושה מוצרי סובלימציה, ופירסמה גרפיקה שלה.
אם זה העניין יש צד לדון לכף זכות.
גם אני עשיתי כל מיני גרפיקות ופתאום אני רואה איזשהיא גרפיקה שעשיתי עם הילדים שלי מפורסמת בצורה כזו. אומנם הם עושים את המוצר, אבל הגרפיקה שלי.
איך הקובץ הגיע לבנ"א אין לי מושג. מתברר שאיכשהוא זה התגלגל, קריא "גוגל" ודומיו.
ולא פעם ראשונה שזה קורא. ובכלל לא בטוח שמתוך כוונה תחילה.
אולי הגרפקאית שהכינה את הפירסום ראתה את זה בתוך מאגרי המחשב של העסק וחשבה שזה שייך להם, ובעל העסק שלא שם לב? נו באמת הוא זוכר? היה במחשב - שימי.
לא באה להגיד שזה בסדר!!
גם אותי זה עיצבן והרתיח כשזה קרה לי.
בפרט שאין שליטה על הקבצים הללו כי כמה סימן מים שתעשי יהיה אחד שבכל אופן יקבל את זה כרגיל למשל בן משפחה, שיראה לדודה וכו.
פשוט להכנס לפופורציה, ודבר ראשון לברר מה ומי.
ולצערינו יש הרבה שבאמת לא מבינים שזו גזילה ומה פרוש "זכויות יוצרים" ומוותרים על כבוד היוצר.
נכתב ע"י ת'כלס;1530030:זה לא קרה כל כך מזמן. וזה די ברור שהם ניסו לעשות פה קופה.
הבעיה שקשה להוכיח מה יצא מאיפה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים