כללי מה דעתכם???

• הוסף לסימניות
זה טוב כל המלמדי זכות, אבל משום מה במקרה הזה זה נראה נוכלות לשמה, וכי לשם מה צריך תיק עבודות דווקא על פורים.
ואגב, מעניין שאם הכותרת היתה "יותר חמור ממעשה חמור..." כבר היה 7 עמודים לפחות, אבל זה כבר לא קשור לנושא.

• הוסף לסימניות
פשוט לתבוע לדין תורה, אין שום סיבה שלא יחייבו אותם בתשלום מלא, ואם יהיה צורך גם יתנו היתר לפנות לערכאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;1529152:
תכל'ס תן לי רגע להבין.

זה פורסם שהעסק "כביכול" נותן את השרותים האלו? הבנתי נכון?
לדוגמא חנות שעושה מוצרי סובלימציה, ופירסמה גרפיקה שלה.

אם זה העניין יש צד לדון לכף זכות.

גם אני עשיתי כל מיני גרפיקות ופתאום אני רואה איזשהיא גרפיקה שעשיתי עם הילדים שלי מפורסמת בצורה כזו. אומנם הם עושים את המוצר, אבל הגרפיקה שלי.
איך הקובץ הגיע לבנ"א אין לי מושג. מתברר שאיכשהוא זה התגלגל, קריא "גוגל" ודומיו.

ולא פעם ראשונה שזה קורא. ובכלל לא בטוח שמתוך כוונה תחילה.
אולי הגרפקאית שהכינה את הפירסום ראתה את זה בתוך מאגרי המחשב של העסק וחשבה שזה שייך להם, ובעל העסק שלא שם לב? נו באמת הוא זוכר? היה במחשב - שימי.

לא באה להגיד שזה בסדר!!
גם אותי זה עיצבן והרתיח כשזה קרה לי.
בפרט שאין שליטה על הקבצים הללו כי כמה סימן מים שתעשי יהיה אחד שבכל אופן יקבל את זה כרגיל למשל בן משפחה, שיראה לדודה וכו.

פשוט להכנס לפופורציה, ודבר ראשון לברר מה ומי.
ולצערינו יש הרבה שבאמת לא מבינים שזו גזילה ומה פרוש "זכויות יוצרים" ומוותרים על כבוד היוצר.

זה לא קרה כל כך מזמן. וזה די ברור שהם ניסו לעשות פה קופה.
הבעיה שקשה להוכיח מה יצא מאיפה

• הוסף לסימניות
חוצפה!

נעמי123, למה את לא הולכת לדין תורה?

• הוסף לסימניות
בית משפט לתביעות קטנות.
אפי' עו"ד לא צריך- רק למלא טופס.
שיפצו אותך על עגמת הנפש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1530030:
זה לא קרה כל כך מזמן. וזה די ברור שהם ניסו לעשות פה קופה.
הבעיה שקשה להוכיח מה יצא מאיפה

למה קשה להוכיח?
יש מייל שהיא שלחה עם התיק עבודות? יש תיעוד של חילופי התכתבויות?
יש מודעה עם הילדים שלה מופיעים. הזוי.

• הוסף לסימניות
ולמען ה', מה אומרים באותה חנות? פניתם אליהם?
אולי מדובר באי הבנה?

מלבד זאת, הדרך היחידה היא להוציא להם מכתב מעו"ד להפסיק ראשית את השימוש בחומר, ולהוצדיע להם על צעדי תביעה שבדרך.
לפי התגובה שלהם יהיה אפשר לדעת אם אפשר לפנות לרב ולבקש התר ללכת לבימ"ש ,(ניתן בקלות במקרים כאלו)
ואז אתם יכולים להתחיל לחייך, כי הפיצויים על כזה דבר הם מאד שמנים...

או שיהיה להם קצת שכל וב20 או 30 אלף הם יגמרו את הסיפור..

כל הנ"ל כתבתי מנסיון בהתעסקות עם ... שכאלו (?, עדיין דנים לכ"ז).

• הוסף לסימניות
אני שמחה לראות שיש אנשים שאכפת להם...
אם זה לא יעצר עכשיו- הגנבות התמימות האלה,
לאן נגיע????????????
אולי נפתח משרד לעבודה בחינם,
יש מישהו שרוצה להצטרף???

• הוסף לסימניות
לפתוח עצומה ותביעות וכו' אלו דברים שיעזרו למקרים ספציפיים ואני בעד שבנאדם יעמוד על זכותו,
אבל הייתי מציע, שעד שמארגנים תביעות, שיארגנו "עצומות" התארגנויות, שלא הולכים ללמוד במקום שלא מלמד איך לצאת לשוק.
אם הלכתם ללמוד גרפיקה ולא מלמדים את הדבר הבסיסי ביותר של איך לשלוח דוגמא של עבודה, אז מה שווה כל הלימוד?
אמור מעתה, מקום לימודים שלא מכין את הבוגרים הכיצד לצאת לשוק = לא הולכים אליו.
זה יחסוך הרבה עגמ"נ, דמעות ואמוציות

• הוסף לסימניות
האורות, איך בדיוק שולחים עבודה?
היום אפשר להדפיס גם באיכות לא משהו (זה כוס, לא שמשונית), איכות מאד נמוכה לא ברורה גם על המסך, הדמיה תשרת את הגנבים טוב מדי, סימן מים יקלקל את ההתרשמות.
אמממ... אולי תחכים אותנו?

• הוסף לסימניות
שולחים הדמיה בג'יפג איכות נמוכה.

• הוסף לסימניות
נכון בדיוק היה צריך להתרשם, אז זה הגיע להם הכי טוב
וגם היא לא שלחה רק במייל היא גם הגיעה אליהם לראיון עם הקבצים......

אנחנו מנסים לארגן משהו, נספר לכם מה יהיו התוצאות

• הוסף לסימניות
סימן מים הורס את ההתרשמות?
לדעתי לא. ואפשר להשים סימן / קרדיט במקום אסטרטגי בלבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה