מה דעתכם?

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני הקמת סטודיו ביתי
נתקלתי במוצר הבא ב-mdk
אשמח לחוות דעת - על המחיר, החברה
יעזור לי מאוד

פלש סט לסטודיו 200 וואט MIRCOPRO

הסט הכולל:
2 מבזקי 200 W באיכות גבוהה
2 חצובת תאורה
2 סופט בוקס 50*70 ס"מ
תיק נשיאה מהודר
הספק: 200W
עוצמות: FULL-1/32
זמן טעינה: 0.5-1.8 שניות
הספק נורת מודלינג: W75
שיטות הבזקה: חיישן SLAVE, כבל סנכרון, כפתור בדיקה
טמפרטורת צבע: KL 200-5400
תצוגה דיגיטלית
התראת חום
משקל כל ראש פלאש 0.9 ק"ג
מידות ללא רפלקטור: 20/12/12

מחיר: 1999 ש"ח

• הוסף לסימניות
בס"ד,
אם תבצע חיפוש בפורום תמצא מס' אשכולות לגבי ציוד המתאים לסטודיו. כל אחד וטעמו עימו.

לעניות דעתי, לי יש 6 פלאשים כאלו !!!! ואני מרוצה מהם. הם משמשים אותי בסטודיו, או באולמות...
יש להם גם סטים של אביזרים - כוורת וג'לים.
הם קלים ולכן קלים לניוד. חסרונות קלים בתפס המטרייה למשל. אני שיניתי את החצובות שבסטים לחצובות 3מ'.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה
אשמח לשמוע עוד חוו"ד מצלמות סטודיו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה