נכתב ע"י רותי ה;1911332:תפיסות מתוקות מתוקות!
ילד מדליק!
העריכה שלך לא טובה. יש דרך מאד פשוטה לשרוף רקע לבן שלא נשרף בצילום.
כנ"ל בשחור
למה מלחיץ?נכתב ע"י חנה יוד;1911423:שזה נשמע ממש מלחיץ...
יש דרך כזו?
אפשר הדרכה???
זה יעזור לי מאוד...
נכתב ע"י רותי ה;1911516:למה מלחיץ?
אם את לומדת את זה זה ממש בקלות
יש לי הדרכה של הצלמת רבקה נרקיס
אתני לי מייל אני ישלח לך
אני יכלה לנסות אחר כך העלות גם לגמבו
נכתב ע"י רותי ה;1911516:למה מלחיץ?
אם את לומדת את זה זה ממש בקלות
יש לי הדרכה של הצלמת רבקה נרקיס
אתני לי מייל אני ישלח לך
אני יכלה לנסות אחר כך העלות גם לגמבו
נכתב ע"י צילומית;1911469:ברקע השחור צריך להוסיף תאורה על השיער,הכיפה נעלמה עם הרקע וחבל על התלתלים היפים הם ממש מתים שם.
תמשיכי להשקיע! תצליחי.
נכתב ע"י רחלי 1234;1911677:הילד באמת מגניב
וסה"כ התמונות נראות חדות ויפות.
זה תוצאה מצוינת להתחלה, תעשי את מה שרותי תמליץ לך, זה דרך קלה ומצויינת.
בהמשך זה כבר יהיה שרוף טוב אפילו בצילום. הכל עניין של מיומנות.
נכתב ע"י חנה יוד;1912945:אני כבר לא ממש בהתחלה...
רק לפורום אני לא מעלה בכלל...
נכתב ע"י דבושינקה;1915167:תמונות ופוזות מתוקות...
רק יש לך משהו בעדשה שעושה לו אף גדול
יכול להיות שזה בגלל הזוית הגבוהה
איזה עדשה יש לך?
פשוט תתרחקי ותעשי קצת זום זה יכול לפתור לך את העיוות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים