מה דעתכם?

• פותח הנושא clip
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח להערות והארות

קבצים מצורפים

• דוגמא.mp4
    11.6 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
רעיון חמוד מאוד.
והייתי ממליצה לך להבהיר את הסימן מים "דוגמה" כי הוא ממש מקשה על ההתרשמות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נחמד מאד.
הפונט בלוגו של סיעור מוחות כבר השתנה.

• הוסף לסימניות
כן.
האם יש לכם הצעות לשיפור?

• הוסף לסימניות
הייתי מציעה לך להרחיב את הgrowbounds של כל אוביקט שקופץ, כי יש להם ריבוע שתוחם וזה מציק.

• הוסף לסימניות
תודה ל "עריכה נהדרת" חיכיתי לתגובה הזו, לא הצלחתי להשפיע על הגבולות באופן ניכר, תוכלי לכוון אותי יותר?

• הוסף לסימניות
על שכבת הריבוע שקופץ כשהפרפר מגיע אליו, תני אפקט growbounds הוא צריך להיות מעל כל האפקטים האחרים, ויש שם אפשרות להרחיב את הגבולות.
כרגע התוכנה לא פתוחה לי, ואני לא יודעת בדיוק את איזה פרמטר צריך לשנות.
תנסי ותראי, בהצלחה!
הרעיון עצמו מאוד חמוד.

• הוסף לסימניות
יפה!!!!!
נראה מושקע!....
אולי את הניצנוצים של האוביקט הראשון אפשר לדלל טיפה.

• הוסף לסימניות
תהפכי את הרקע לשחור חלק
כרגע יש לו חלקים מעט חומים
האלמנטים נראים מעט חתוכים בקצוות שימי לב
בהתחלה, התנועה של המסלול לא חלקה מספיק
עדיף שתהיה יותר איטית אך חלקה

היה מקפיץ את כל העבודה
אם המסלול היה וקטורי ללא אפקטים
ויותר חד, בצבע של הסיעור מוחות
והפרפר ג"כ משוטח

הסאונד טוב וגם הקצב (חוץ מנקודות בודדות)
אהבתי את ההתנפצות והצליל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה