כללי מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אני מעמדת עיתון.
לאחרונה, שורת המאסטר של מס' העמוד ושם העיתון , בחלק מן העמודים יוצאת קצת למטה. (לא ממש חתוך אבל קרובה מאד לחיתוך)
וזה רק בחלק מן העמודים.
הדפוס אמרו שלא יתכן שזאת בעיה שלהם, כי זה רק בחלק מהעמודים.
מצד שני, אני עובדת באינדיזיין, והכל מעומד דרך המאסטר.
האם יתכן שזה בכל זאת בעיה של הדפוס? או בעיה אחרת שלי?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש למישהו תשובה, כי המנהל רוצה לדעת של מי הבעיה?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת 'לאחרונה' - היא נמצאת באותו מקום תמיד ופעם לא היתה ממש למטה ועכשיו כן?
תבדקי באינדיזיין, בקובץ שאת עובדת עליו, כמה קרובה השורה הזו לגבול... (תמדדי בס"מ),
ותמדדי גם בעיתון המודפס.
אם יש את אותם ס"מ - תצטרכי להעלות את השורה במאסטר.

למה זה קורה רק בחלק מהעמודים?
יכול להיות שבעמודים האלה היית צריכה לטפל ידנית בשורה הזו? (להעלות מעל אובייקטים, לשנות צבע וכו'?)
קרה לי כמה פעמים שהתיבה זזה בגלל סיבה כזו או אחרת..

ייתכן לגמרי שזו אכן טעות הדפוס, גם אם הם רוצים להסיר מהם את האחריות.
לא מזמן הדפסתי חוברת שבחלק מהעמודים, הטקסט שהיה קרוב לגבול, נחתך. וזו לחלוטין היתה טעות הדפוס, אחרי בדיקה מאוד מעמיקה ויסודית!

• הוסף לסימניות
תודה, אני אבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה