כללי מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
כרטיס ביקור...

קבצים מצורפים

• כרטיס 1.jpg
    KB 661.1 · צפיות: 18
  • כרטיס 2.jpg
    KB 640.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
האמת, שעכשיו כשאני רואה את זה על המסך, אני חייבת לציין שבהדפסה זה יפה פי אלף!
הכתום של הלוגו לא כ"כ כתום, קצת יותר נוטה לצהוב, והסגול המעצבן שם למעלה בצד הקדמי (תמונה עליונה) לא קיים בכלל! (אולי במסך שלי יש רוויה של הצבע האדום?...)
וחוץ מזה, שסתם כך בקטן זה יותר יפה, כי קולטים את הכל בבת אחת
בכ"א אשמח לחוות דעת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;306067:
האמת, שעכשיו כשאני רואה את זה על המסך, אני חייבת לציין שבהדפסה זה יפה פי אלף!
הכתום של הלוגו לא כ"כ כתום, קצת יותר נוטה לצהוב, והסגול המעצבן שם למעלה בצד הקדמי (תמונה עליונה) לא קיים בכלל! (אולי במסך שלי יש רוויה של הצבע האדום?...)
וחוץ מזה, שסתם כך בקטן זה יותר יפה, כי קולטים את הכל בבת אחת
בכ"א אשמח לחוות דעת!

אני מבין שהדפסת כבר,
יפה מאוד! מרשים.

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא הדפסתן, חני ויוטי,
הייתי מציעה לכן להחליף את הפונט העברי למשהו יותר חדיש

• הוסף לסימניות
הדפסנו, אבל בהחלט פתוחות לשינויים.
תודה לאישיות (במקום הלחצן...)

• הוסף לסימניות
האם אני צודקת?
פונט חינמי?
אם כן, לא כדאי להשתמש בפונט טוב יותר?

• הוסף לסימניות
נחמד
הרקורד מקדימה גדול מידי, מספרי הטלפון לא עומדים אחד מעל השני במדוייק, נראה לי שפונט דיגיטלי היה מתאים יותר ללוגו, וכן באמת חבל על הפונט החינמי הזה, ודבר אחרון מה אלו האלומות (שערות) האלו, מה הן קשורות לצילום? הייתי עובד יותר על הסלוגן.
בהצלחה
פעם הבאה כדאי להעלות לפני הדפסה.... *

• הוסף לסימניות
נחמד
הרקורד מקדימה גדול מידי, מספרי הטלפון לא עומדים אחד מעל השני במדוייק, נראה לי שפונט דיגיטלי היה מתאים יותר ללוגו, וכן באמת חבל על הפונט החינמי הזה, ודבר אחרון מה אלו האלומות (שערות) האלו, מה הן קשורות לצילום? הייתי עובד יותר על הסלוגן.
בהצלחה
פעם הבאה כדאי להעלות לפני הדפסה.... *

• הוסף לסימניות
המון תודות לכולם!
בעז"ה בקרוב נעבוד על זה שוב.

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
אבל יכול להיות הרבה יותר יפה אם אתן מתכוונות שוב לעבוד ע"ז.

כמו שאמרו הפונט.
והעיטור עם המברשת בצד.
והיישורים.

• הוסף לסימניות
אתן גם גרפיקאיות או מתעסקות בסרטים בלבד?
היה כדאי שתמקצעו את הכריס להבא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה