אגב היתה כאן כוונה תחילה של טשטוש התמונה כיוון שהמיטות קצת...מיושנותנכתב ע"י אוהב0ישראל;484131:הבס"ד גדול מידי
למרות גודלה של התמונה היא די נעלמת עם הרקע הזהה לה.
אם אפשר למצוא פונט יותר מודרני ופחות "מסורתי" - זה ייטיב למודעה (לא חינמי!)
בסה"כ התחלה נאה, אך ריק מידי בעיניים.
בהצלחה
תודה רבה!! אפשר דוגמא לפונט יוקרתי?נכתב ע"י shany;484146:הכוונה לשחק עם הטקסט
לשנות פונט , ולנסות לעצב את הכותרת קצת אחרת , קצת באמת להזיז
ובאמת כדי לך ללכת על פונט קמת יותר יוקרתי כזה.. שיתאים למה שעיצבת
בהצלחה!
אני לא הכי מתמצאת בשמות, אני תמיד מנסה מהמאגר שיש לי...נכתב ע"י היוצרת81;484153:תודה רבה!! אפשר דוגמא לפונט יוקרתי?
באמת רעיון מעולה! אם יש לך תמונה שמתאימה לסגנון של צימר עוד יותר טוב....נכתב ע"י היוצרת81;484159:אולי פשוט להחליף תמונה??![]()
אין בעיה ,מוכנה לכל השדרוגים.נכתב ע"י shany;484160:אני לא הכי מתמצאת בשמות, אני תמיד מנסה מהמאגר שיש לי...
על מצאית פונט מתאים באמת צריך השקעה של זמן לדעתי.. ולא לבחור מה שבא ליד..
אולי אלגנט ממה שאני זוכרת עכשיו (לא בטוח! - ז"א שהוא יתאים!)
ברוכים הבאים לכולכם.נכתב ע"י shany;484165:מעניין , איזה יופי גם את הצטרפת לא מזמן.... אני מיום רביעי כאן משהו כזה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים