כללי מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
הכוונה בכותרת "להיות בריא", או בראי (במראה?);)
עיצוב בהיר וברור. לגבי בחירת צבע הרקע: מעניין (לא לטעמי השילוב, אבל נותן רושם בריא)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
מדי זרחני הרקע

• הוסף לסימניות
תודה!
יש עוד דעות?

• הוסף לסימניות
הרקע זרחני מידי והצבע לא מתאים

• הוסף לסימניות
לי מפריע שיש 3 אלמנטים: אצבעות רגל, פרפר ועיטור, שלא קשורים אחד לשני...
(דווקא הכף רגל חמודה מאד!)

• הוסף לסימניות
לא צריך את הפרפר... אפשר להסתדר בלעדיו.
והצבע הזה צורם לי, אולי גוונים של ירוק תפוח ואדום.

• הוסף לסימניות
כנ"ל לגבי הצבעים, קצת ילדותיים.
את הפרפר את יכולה להוריד הוא לא תורם הרבה וקצת מבלבל במבט ראשון.
את העיטור את גם יכולה להוריד ולנסות לעשות משו נוסף עם הכף רגל, ברקע עם שיטת שילוב או שקיפות.
אמור להיות כרטיס ביקור?

• הוסף לסימניות
זה הולך להיות מגנט

• הוסף לסימניות
אוקי אם כך אז תשאירי את הצבעים כי מגנט צריך קצת קונטרס. אם את לוקחת בחשבון שהוא אמור להיות על מקרר או דלת של בית.

• הוסף לסימניות
1. יותר מידי צבעים בעיצוב אחד שלא משלימים זה את זה
2. צבע הרקע שורף את העין ובולע את כל המידע שעליו
3. הטקסט באדום מעביר תחושה של אזהרה, כאילו זה שתהיה בריא זו סכנה. זו לא אמורה להיות כותרת, אלא מסקנה, ומקומה לא למעלה אלא למטה.
4. השימוש בפונט כתב יד אומר "אל תתפוס אותי במילה", "אני לא מקצועי"
5. הפונט של המילה רפלקסולוגיה מעביר תחושה של כבדות וחוסר יציבות והיא גם מנותקת "רגשית" וחזותית מהמשפט שאחריה.
6. תחבירית, אין דבר כזה "יותר גבוהה", יש לעומת זאת "גבוהה יותר", אבל באיכות חיים אין לא את זה ולא את זה, אלא "חיים איכותיים יותר" או "רמת חיים גבוהה יותר"
7. האלמנט הגרפי המסולסל בחלק השמאלי התחתון מיותר לגמרי ומוציא את הכל מאיזון
8. את הפרטים בחלק התחתון צריך למרכז אופקית ואנכית בתוך השטח שמתחת לקו

• הוסף לסימניות
את כל הפרטים של שרה- כדאי להוריד קצת למטה, שיהיה מיושר למרכז בכל הכיוונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;538890:
4. השימוש בפונט כתב יד אומר "אל תתפוס אותי במילה", "אני לא מקצועי"ו

אפשר להסביר את זה יותר בהרחבה?
תודה רבה על כל הערות.

• הוסף לסימניות
נכון, עדי צודקת.
הפונט כתב יד- משדר אי מקצועיות. כדאי להחליף לכל פונט אחר.... כמעט... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiskaaryeh;538904:
נכון, עדי צודקת.

במקרה הזה, עדי זה גבר, והוא מרצה של מנטור בפרוג..... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י alizae;538903:
אפשר להסביר את זה יותר בהרחבה?

פונט כתב יד בא למעשה לתת את ההרגשה של פתק, טיוטא, משהו מהיר ולא סופי.

הוא יכול להיות מתאים לדימוי פיתקית, תוספת ש"כאילו" נרשמה ידנית, או אפילו חתימה, אבל לא להצהרה שאמורה לשדר רצינות ו"קלאסה"

• הוסף לסימניות
כמו שכבר אמרו כאן-
הצבעים מדי זרחניים,
אני אישית גם לא אהבתי תפונט של רפלקסולוגיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה