מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על המשכנתא הזאת
אני הייתי רוצה לגמור אם המשכנתא בפחות זמן ואולי לשלם 200 300 יותר כל חודש!
אין לי שום מושג בנושא, האם יש כדאיות למחזר אותה והאם כדאי ללכת ליועץ משכנתאות
כמה אפשר להרוויח במחזור והאם זה שווה את המאמץ או את שכר היועץ?
אשמח לשמוע את דעת המבינים!
תודה רבה מראש לכל העוזרים והמסייעים!
משכנתא תמונה.jpg

• הוסף לסימניות
לכאורה מאד שווה לכם למחזר.
תפנו ליועץ משכנתאות טוב והוא יבדוק לכם כדאיות.
יש מישהו מאד מוצלח בביתר, קוראים לו שמעון הולצמן
הטלפון שלו 050-4106087
או S0504106087 בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
לכאורה מאד שווה לכם למחזר.
תפנו ליועץ משכנתאות טוב והוא יבדוק לכם כדאיות.
יש מישהו מאד מוצלח בביתר, קוראים לו שמעון הולצמן
הטלפון שלו 050-4106087
או S0504106087 בג'ימייל.
כמה הכנסות יש לכם בחודש? אני במקומכם הייתי בודק אופציה לקחת הלוואה בתנאים מעולים בפתיחת חשבון בבנק אחר סוגר איתו את הקבועות . בעיקר את ה 4.4 ומה שישאר גם את השני ונשאר עם הפריים וזהו..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היועץ המליץ לכם על מלצ או אתם ביקשתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה