כללי מה דעתכם ?

• פותח הנושא frt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פוסטר בנושא חודשים עבור בית ספר מסויים ,
אשמח לקבל חו"ד עבורו !!!
אני לא שלימה עם הפונט שבחרתי לשיר , ישלי חשש שמא הוא לא ברור דיו ..
מי כאן יכול לייעץ לי ???
תודה מראש ..

jpg.gif

קבצים מצורפים

• חודשים ומזלות.jpg
    KB 895.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י frt;738875:
פוסטר בנושא חודשים עבור בית ספר מסויים ,
אשמח לקבל חו"ד עבורו !!!
אני לא שלימה עם הפונט שבחרתי לשיר , ישלי חשש שמא הוא לא ברור דיו ..
מי כאן יכול לייעץ לי ???
תודה מראש ..

jpg.gif
הפונט ברור מאד. והעיצוב נקי ומכובד!

• הוסף לסימניות
דוקא הפונט מיוחד ונראה לי מתאים
בעיגול הוא טוב
אבל בצד שמאל הוא נאבד
אולי תבהירי קצת מתחת לכיתוב

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאוד!
הריווח בין השורות גורם לשיר להיות לא רציף.
בנוסף, הייתי שוקולת יותר קונטרסטיות בעיצוב ושילוב של צבעים כהם יותר ליצור יותר ענין בקישוט.

• הוסף לסימניות
גם לדעתי משהו בצד השמאלי לא מאורגן
תצופפי את השורות תשאירי יותר רווח למעלה ולמטה
וכן רווח בין השיר לגלגל המזלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;738895:
העיצוב יפה מאוד!
הריווח בין השורות גורם לשיר להיות לא רציף.
בנוסף, הייתי שוקולת יותר קונטרסטיות בעיצוב ושילוב של צבעים כהם יותר ליצור יותר ענין בקישוט.
כוונתך לרקע ?
השתדלתי בכוונה לשלב מזלות מתמונות אותנטיות שייתנו צבעוניות לפוסטר ...

• הוסף לסימניות
איזה יופי, הרעיון, העיצוב, גם הפונט קריא . יישר כח

• הוסף לסימניות
בגדול זה יפה מאד!

אבל מכיוון שזה קישוט קיר הייתי כן מכניסה יותר צבע, שיהיה יותר מענין.
ועוד דבר, אולי אני טועה, אבל העיטור בצד שמאל קצת נראה כמו קורי עכביש, ובגלל שזה על קיר זה עלול להיראות אמיתי...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות הבוטה:)
אבל השיר לא נראה שיר בצורה הזו.
הייתי בכלל מחלקת כל שורה לשתיים שיובן המשקל, ומעמידה בצורה של שיר. חבל עליו, הוא יפה ונאבד כאן לגמרי.
(אם את רוצה- אפשר דוגמא באישי.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה