מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
נראה מכתביה?

קבצים מצורפים

• form.jpg
    2.4 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
התמונה צולמה במהירות 40 צמצם10 באור יום - מרום נווה, הילדה בצל והדשא מאחוריה בשמש, ללא עיבוד

• הוסף לסימניות
זה נראה יותר מסגרת לרקע הירוק.
וחוצמזה נורא שרוף בדשא העליון

• הוסף לסימניות
הילדה חמודה מאוד
רוצה ביקורת? (אם לא, דלגי...)
למה בחרות לצלם במהירות 40????
אני הייתי מעלה מהירות על חשבון צמצם פתוח יותר
לא מספיק חד
והפוקוס קצת ברח מהילדה
אם בחרת למקם את האובייקט בצד כדאי לכוון את נק' הפוקוס במצלמה לאיזור המתאים

אני חייבת לצייין שהשתפרת מאוד ביחס לתמונות קודמות ורואים שאת מתקדמת
הצלחות

• הוסף לסימניות
את צודקת!!! רק אחרי הצילומים שמתי לב שטעיתי בנקודה הזו.

ותודה על המחמאות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וקסטודיו;864037:
התמונה צולמה במהירות 40 צמצם10 באור יום - מרום נווה, הילדה בצל והדשא מאחוריה בשמש, ללא עיבוד

מה עמד מאחורי בחירת הפרמטרים הנ"ל?
זוית הצילום מאוד לא טובה.

• הוסף לסימניות
במסגרת הלימודים בפרוג יצאנו לצילומי חוץ עם הוספת פלאש, אהבתי איך שהילדה מוארת טיפה מקדימה עם הפלאש והרקע עצמו שרוף...

זוית הצילום היא מקו 0- ז"א ממש מהדשא עצמו

למה את חושבת שזו לא זוית טובה?

• הוסף לסימניות
בדר"כ עדיף לצלם כשהרקע מוצל וטיפטיפה באנדר ואז לתת תאורה קדמית צידית.

בחירה ברקע באובר בעיני לא מחמיאה.

נ.ב. אני חושב- לא חושבת...

• הוסף לסימניות
צילום טוב עם רקע אחיד אם כי לטעמי וכמו שהמרצה הדגול איציק אומר "הייתי נכנס קצת יותר פנימה"

ואם כבר אז כבר,, כל הכבוד לאנשים שנותנים ביקורת בצורה יפה,, יש ביקורות ויש ביקורות,,,

• הוסף לסימניות
את האמת, שהמורה הדגול איציק מאוד נהנה מהתמונה ואף אמר לי לקרופ אותה כך....

אך תודה רבה על התגובה שלך

• הוסף לסימניות
אני חושבת,שאם הכיוון היה כזה -היה יותר טוב. (בלי להתייחס לצד הטכני )
אבל הרעיון ממש חמוד..!והילדה מתוקה מתוקה....!!:)

קבצים מצורפים

• form2.jpg
    2.5 MB · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה