מה דעתכן על טיטולי בייביסיטר?

• הוסף לסימניות
ראיתי את הפרסום המדהים שלהם (איך מתכנתים תינוק לפרצוף כזה?!)
והוא מדגדג לי בעינים כל הזמן (במגזין אמא פלוס שמו אותו בגב וכל הנקה - אני מחדש מתלבטת בענין).
מזמן הייתי מנסה, אלא שבמכולת ליד הבית, אין לנו את זה.
שווה ללכת במיוחד לקנות במקום רחוק?
מי שהשתמשה, שתדווח.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת רק בביבי סיטר (אלא אם כן אין בחנות...) ומאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
אני רק בחברת טיטולים ומרוצה מאוד

• הוסף לסימניות
יום אחד לא נשאר בחנות שום דבר אחר, ולכן קניתי את זה. הופתעתי מאד לטובה!!! מבחינת הנוחות והספיגה זה עשה אצלי שירות יותר טוב מ"האגיס"!

• הוסף לסימניות
ניסיתי והתאכזבתי,
ספיגה מעולה אבל היו המון לכלוכים שיצאו מהצדדים....

• הוסף לסימניות
מרוצה מאד.
לדעתי פמפרס מקום ראשון והוא השני

• הוסף לסימניות
פמפרס היחיד שלא נוזל.
ואם לא קונים יקר, אז כבר עדיף את בייביסיטר. נזל אבל רק מעט. פרימיום נזל לי יותר.

אגב, מצאתי עכשיו טיטולים מצויינים של סופר-פארם. במחיר מעולה. (לייף בייבי אם איני טועה).

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי מרוצה בייביסיטר הכל יצא החוצה
אני משתמשת עם "טיטולים-פרימיום" ומאד נהנית

• הוסף לסימניות
התאכזבתי מבייבי סיטר קמו סחוטים עכשיו כבר שנתיים רק האגיס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1411948:
פמפרס היחיד שלא נוזל.
ואם לא קונים יקר, אז כבר עדיף את בייביסיטר. נזל אבל רק מעט. פרימיום נזל לי יותר.

הצהרה לא נכונה -
זה תלוי בסוג היציאות, ובצורת הלבשת החיתול.
למדתי לסגור טוב את החיתולים וכמעט אף פעם אין לנו נזילות, אבל בכל חיתול כבר חוויתי נזילות, אז תלמדו להדק היטב (לא מידי חזק!) ולוודא שדפנות הטיטול פרוסות טוב.
וניסיתי את כל הסוגים: האגיס, פמפרס, פרמיום, ביבי סיטר, ליטופים.
אני קונה זול ומחליפה בתדירות גבוהה יחסית,
אני לא אוהבת להשאיר את הילדים להסתובב יום שלם עם טיטול מלוכלך...

• הוסף לסימניות
כל מי שמדברת על נזילות
תלוי מאד מאד על איזה גיל אתן מדברות: תינוקים קטנים שיונקים או גדולים יותר שכבר אוכלים אוכל מוצק.

ופטנט מוצלח מאד מניסיון שכבר כתבו פה בעבר:
להשאיר את התיקתקים בגופיה פתוחים
זה מונע רטיבות מניסיון!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1411984:
הצהרה לא נכונה -
זה תלוי בסוג היציאות, ובצורת הלבשת החיתול.
למדתי לסגור טוב את החיתולים וכמעט אף פעם אין לנו נזילות, אבל בכל חיתול כבר חוויתי נזילות, אז תלמדו להדק היטב (לא מידי חזק!) ולוודא שדפנות הטיטול פרוסות טוב.
וניסיתי את כל הסוגים: האגיס, פמפרס, פרמיום, ביבי סיטר, ליטופים.
אני קונה זול ומחליפה בתדירות גבוהה יחסית,
אני לא אוהבת להשאיר את הילדים להסתובב יום שלם עם טיטול מלוכלך...

אולי זה תלוי במבנה של הילדים שלך.
אני לא אמא מתחילה ואני יודעת לחתל כיאות. ובכ"ז נוזל (אני מדברת על תינוק קטנטן. במידות הגדולות נדיר שנוזל ואני משתמשת בפרימיום למידות הגדולות).

שמעתי לא אחת תלונות על נזילה שתאמו לתלונות שלי. בעיקר על האגיס.
לכן אני לא רואה צורך לקנות יקר כי זה לא מצדיק את עצמו - מלבד פמפרס.

• הוסף לסימניות
אני מאוד מאוד מרוצה מבייביסיטר.

• הוסף לסימניות
אצל הילדים הגדולים השתמשתי בפמפרס והאגיס (סבא וסבתא קנו), לא ראיתי שום סיבה מיוחדת לקנות אותם, היום שם תקלות כמו בכל טיטול אחר והפיצויים שלהם היו מרגיזים. פרימיום ובייבי סיטר עושים את העבודה מצויין. בדרך כלל אני משתמשת בפרימיום ומרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
חיקוי מושלם של פמפרס.
דק, ורצועות נמתחות.

• הוסף לסימניות
וואלה הייתי באושר עד ולא היה אגיס קניתי בייביסיטר והופתעתי לטובה
ומדובר על ילד בן שנה ו8.
לגיל הקטן הם שלחו דוגמיות וזה לא היה טוב. בהחלט נזל.
לבת שלי גם ניסיתי כשהייתה בגיל שנה וזה עשה לה פריחה, מה שכן הבנתי שהם עברו מאז שינויים ושידרוגים. אולי לכן הייתי מרוצה עכשיו מבייביסיטר.

• הוסף לסימניות
הי. תודה לכולם.
ניסיתי, אמרתי מניסיון אני לא יפסיד.
ואני מופתעת לטובה!!!!
ילד בן שמונה חודשים שהיה קם לי כמעט כל יום רטוב.
קם יבש.
איזה כיףףף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה