מה דעת המומחים על מחשב זה מעודפים ב2100₪?

• הוסף לסימניות
פמחשב נייד מבית DELL INSIPRON N3148 הכולל מסך 11.6", מעבד Intel Core i3-4030u , זכרון 8GB , דיסק קשיח 256GB SSD , מערכת הפעלה Windows 10 ו- 12 חודשי אחריות ועוד!מפרט טכני
שוויהנחהחסכון
₪389946%₪1800
  • יצרן: DELL
  • דגם: Inspiron N3148
  • מעבד: 5th Generation Intel Core i3-4030U 3M Cache
  • מהירות מעבד: 1.9 GHz
  • זכרון: 8GB
  • דיסק קשיח: 256GB SSD
  • כרטיס רשת : 1GB
  • מסך: "11.6 LED
  • רזולוצית מסך : 1366 x 768
  • כרטיס מסך: Intel HD Graphics
  • כרטיס קול מובנה
  • מצלמת אינטרנט
  • מערכת הפעלה : WINDOWS 10
  • 2 יציאות 3.0 USB
  • יציאת USB 2.0
  • מצלמת אינטרנט
  • תקשורת אלחוטית: b/g/n WiFi, ​ Bluetooth®
  • Intel 10/100/1000
  • יציאת מסך: HDMI
  • אודיו: רמקולים ומקרופון מובנים
  • משקל:כ 1.4 ק"ג
  • אחריות: 12 חודשים במעבדות היבואן (6 חודשים על הסוללה)
האם כדאי לקנות מעודפים?

• הוסף לסימניות
כבר דיברת על זה!!!

תן קישור ותן למומחים להמשיך להגיב שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5044291:
כבר דיברת על זה!!!

תן קישור ותן למומחים להמשיך להגיב שם

הודעה זו נכתבה יחד עם ההודעה בפורום איש את רעהו, ושם ענו לי ובאמת כתבתי שאין לי בחסימה שלי אפשרות לקישורים אך זה נמצא בביז קופון מחשבים עודפים. כ"כ ציינתי שם שהם אמרו שזה חדש באריזה. זה באחריות חברת בסטרייד לשנה (נשמע לי שזו חברה שלהם). כ"כ שאלתי שם שהם טענו שהבטריה מחזיקה רישמית שעה וחצי אך הם אומרים שכך זה הרישמי בכל המחשבים מסוג זה ולמעשה זה פועל הרבה יותר ורציתי לברר אם הם צודקים. בשיחה איתם הם אמרו שזה דור רביעי. תודה על ההתייחסות, אשמח לתגובה מהירה אני חושב לקנות עוד היום.

• הוסף לסימניות
אנ חושב שזה לא שוה

זה אחריות של חברה חיצונית

לא יודע מה זה עודפי מלאי ממש אי אפשר להאמין שזה חדש חדש לא שימוש חידוש וכדו'

המחיר גם כן לא מציאה

בפחות ממחיר הזה אפשר לקנות דל i3 דור שישי 4 ראם ו500 קשיח רגיל

עם 3 שנים אחריות של דל ומחשב יותר חדש אז נכון שזה בלי SSD וראם גבוה אבל אחרי הכל יש אחריות יש אמינות

וגם אם רוצים את הSSD והראם יש מחשבים שבאים ככה והם לא בהפרשים גדולים מידי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5044439:
אנ חושב שזה לא שוה

המחיר גם כן לא מציאה

עם 3 שנים אחריות של דל ומחשב יותר חדש אז נכון שזה בלי SSD וראם גבוה אבל אחרי הכל יש אחריות יש אמינות

אפשר לקנות בגודל הזה או יותר גדול? כי יש לי צורך דוקא בקטן, ולא מצאתי קטן I3 במחיר קרוב אפילו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משתמש1;n5044574:
אפשר לקנות בגודל הזה או יותר גדול? כי יש לי צורך דוקא בקטן, ולא מצאתי קטן I3 במחיר קרוב אפילו.

אין בגודל הזה חדשים
יש 13.3

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5044439:
אנ חושב שזה לא שוה

זה אחריות של חברה חיצונית

לא יודע מה זה עודפי מלאי ממש אי אפשר להאמין שזה חדש חדש לא שימוש חידוש וכדו'

המחיר גם כן לא מציאה

מה המחיר שאתה רוצה על כזה מחשב?
יותר מעניין אותי דיסק SSD

• הוסף לסימניות
בסטרייד מביאים רק מחודשים

אתה יכול לקבל איי3 חדיש (דור 6 או 7) עם SSD ב 1800 פלוס מינוס (HP ולנובו) - כולל התקנות מטכנאים פרטיים

למה לקחת מחודש בן 2-3 שנים ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;n5044910:
בסטרייד מביאים רק מחודשים

אתה יכול לקבל איי3 חדיש (דור 6 או 7) עם SSD ב 1800 פלוס מינוס (HP ולנובו) - כולל התקנות מטכנאים פרטיים

למה לקחת מחודש בן 2-3 שנים ???

בטלפון הם אומרים שזה חדש לגמרי, וכן באתר לא כתוב שזה מחודש, יש להם קטגוריה של מחודש אך זה לא שם, יש סיבה לחשוד שהם משקרים (אני שואל ברצינות, לא בציניות), וכן כמו שכתבתי אני מחפש קטן בדווקא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משתמש1;n5044315:
...ובאמת כתבתי שאין לי בחסימה שלי אפשרות לקישורים אך זה נמצא בביז קופון מחשבים עודפים.

מה זאת אומרת "אין אפשרות לקישורים"? אם יש לך גישה לאתר ההוא למה אתה לא יכול להעתיק את הקישור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמד לעזור;n5045067:
מה זאת אומרת "אין אפשרות לקישורים"? אם יש לך גישה לאתר ההוא למה אתה לא יכול להעתיק את הקישור?

יש לי דפדפן שרק כתוב שם האתר (בעברית) ולא מיקום באתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה