כללי מה דעת המקצוענים

• הוסף לסימניות
איך הפרסומת נראה לכם?
מה כדאי לשנות, לשפץ, תגידו כל מה שיעלה בדעתכם...
תודה רבה

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
התמונה גורמת לתפיסה של הצוואר, הרעיון יפה.

• הוסף לסימניות
נראה לי לשנות את הכיון של התמונה
או לעשות את הגזירה של התמונה בצורה עקומה כזו אבל שהתמונה בפנים תהיה ישרה

אה... ותמונה גם לא מונחת בזוית של 90 מעלות עם הטקסט

• הוסף לסימניות
תודה, התמונה בגלל שזה התמונה הזאת ספיציפית או בגלל המיקום שלה?

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה, נקי, מכובד. לא כל כך נח... (במידה מסוימת אנשים יגידו: 'לא מעונין לטרוח ולעקם את הראש' - כמובן שלא יגידו ממש, אלא בתת מודע זה יעבור להם)
ועוד משהו: לא צריך להוריד קצת 'אדומים' מהתאורה בתמונה?

• הוסף לסימניות
מסכים עם album בעניין שצריך שהתמונה עצמה תהיה ישרה. כעת זה גרם לי קצת לסחרחורת. וגורם להרגיש יותר ברעידת אדמה.

• הוסף לסימניות
לא יציב, לא אמין.
לא הייתי הולך על זה [אפשר ליפול...]

אפשר לעשות אחרת באותו רעיון, שהתמונה תהיה ישרה, רק המיתאר יהיה מאוכלס.
לנסות

• הוסף לסימניות
יותר מדי עקום...
אולי אם את לא רוצה ישר, אז תנסי טיפה לא כ"כ הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה127;968150:
תודה, התמונה בגלל שזה התמונה הזאת ספיציפית או בגלל המיקום שלה?

בגלל הזוית,
בשביל התנועתיות והזרימה בדף לא צריך זוית כ"כ חדה.
(7-14 מעלות מספיק ברווח)

ומצטרפת לקודמתי בעניין האדמומיות של התמונה- זו צביעה באדום? תאורה אדומה? או פשוט צבע לא נכון של התמונה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שהגיב, שיניתי את התמונה לישרה אבל עם קרופ עקום כמו שיעצתם, זה באמת נראה יותר טוב...
מה עם הפונטים, מתאים בעיניכים?
והשורה של "לתאום פגישה" עם הטלפון, זה לא הכי מסתדר לי מבחינת המיקום אבל מצד שני לא מצאתי מקום אחר שיתאים יותר, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה עם רקע לבן.

• הוסף לסימניות
לא רואים את השינויים

• הוסף לסימניות
בעיניי התמונה לא טובה. חשוכה מידי יש שם השתקפויות אדומות, תתקני אותה או שתלכי על תמונה של דירה בהירה ומוארת

• הוסף לסימניות
התמונה לא נראית שמעצבת טובה טיפלה באזור הזה. בלגן מידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה