תוכנות מה דרוש שיהיה למחשב כדי להתקין עליו פרימייר שיעבוד טוב???

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי מחשב נייד TOSHIBA Satellite Pro A50-F-101 Tosiba
מערכת הפעלה windows 10, עם מעבד Intel® Core i3-8145U.
אם אני אתקין עליו פרימיר הוא יעבוד טוב???

• הוסף לסימניות
פרימייר זאת תוכנה כבידה שמצריכה כרטיס גרפי טוב.
לי יש פרימייר על מחשב דל עם מעבד i5 ותקוע לי ממש. אז קל וחומר על מעבד i3

• הוסף לסימניות
לא
זה מעבד מאוד פשוט ואין ג''כ כרטיס גרפי
המחשב הוא מחשב מצויין, אבל לשימוש בייתי

פרימייר זאת תוכנה כבידה שמצריכה כרטיס גרפי טוב.
לי יש פרימייר על מחשב דל עם מעבד i5 ותקוע לי ממש. אז קל וחומר על מעבד i3
תודה
יש לי אפשרות לשדרג את המחשב הנ"ל? (לדוג' ראיתי שיש אפשרות לשדרג את המעבד של המחשב- השאלה אם זה יעזור...) א"כ זה משתלם- או שבמחיר שזה יוצא כבר עדיף לקנות מחשב חדש??

• הוסף לסימניות
תודה
יש לי אפשרות לשדרג את המחשב הנ"ל? (לדוג' ראיתי שיש אפשרות לשדרג את המעבד של המחשב- השאלה אם זה יעזור...) א"כ זה משתלם- או שבמחיר שזה יוצא כבר עדיף לקנות מחשב חדש??
אין אפשרות לשדרג את אותו מעבד -השדרוג הוא בזיכרון ראם או איחסון וכרטיס גרפי - במחשב הזה שיש לך לא יעזור השדרוג הזה כי צריך מעבד חזק
לא תוכלי להשתמש בו לתוכנת פרימייר - במדה ורוצה לקנות מחשב חדש יש לי מגוון מחשבים חדשים / מחודשים להציע לך בכייף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי תקציב לא גדול- עד 800 שח
יש לי סיכוי למצוא מחשב שיתאים לי?

• הוסף לסימניות
מקפיצה-
המחשב שלי הוא HP PROBOOK מעבד i5
יעבוד עליו פרימייר? לשימושים קצרים. זה לא המקצוע שלי רק צריכה מדי פעם לערוך סרטונים.

• הוסף לסימניות
מקפיצה-
המחשב שלי הוא HP PROBOOK מעבד i5
יעבוד עליו פרימייר? לשימושים קצרים. זה לא המקצוע שלי רק צריכה מדי פעם לערוך סרטונים.
איזה דור?
פרובןק-G..?

• הוסף לסימניות
כן, מתחיל ככה. לא זוכרת איך נגמר. זה משנה? או שמספיק לדעת איזה סדרה

בדקתי- 440 G10
תעלי צילו"מ מהגדרות > מערכת > אודות
ממליצה לערוך אותו לפני ההעלאה ולמחוק את השם אם את לא מעוניינת שיראו אותו כאן

• הוסף לסימניות
כן, מתחיל ככה. לא זוכרת איך נגמר. זה משנה? או שמספיק לדעת איזה סדרה

בדקתי- 440 G10
אמור להיות בסדר
רק תלוי מה את מגדירה מידי פעם
בגדול זה טוב החוויית שימוש תהיה קצת מעצבנת אבל זה יעבוד טוב
עריכה: כמובן שכחתי להוסיף שמדובר על סירטונים גג 1080P

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה