אני צריך בדחיפות את כתובת המייל שלהם כי נרשמתי לחשבון ולא הצלחתי להפעילו ואיני מוצא כרגע דרך לפתוח כרטיס באתר, לכן אני צריך כתובת מייל כדי לכתוב להם שלא יתחילו לחייב אותי בינתים לאחר תום הניסיון.
אשמח לשאול במידה ומבחינת המפרט יש לי חבילה דומה בהוסטינגר, האם בפסקומט הוא ירוץ מהר יותר?מניסיון אישי של כמה שנים - פסטקומט הכי טובים!
יש להם שרתים חזקים מאוד גם באחסון שיתופי ומהירות מעולה.
שירות לקוחות מהיר ונדיר לכל שאלה בשיא הסבלנות.
ומחיר שאין לו מתחרים ב80% הנחה להצטרפות
כתבתי מדריך מפורט על אחסון בפסטקומט
![]()
אחסון אתרי וורדפרס בפסטקומט - אחסון מומלץ בזול
המלצה אישית על אחסון אתרי וורדפרס בפסטקומט בזול. אחסון מומלץ ואיכותי עם שירות מעולה, כולל מדריך העברת אתר וורדפרס לפסטקומט.alufot.co.il
לא התנסיתי באחסון הוסטינגר.אשמח לשאול במידה ומבחינת המפרט יש לי חבילה דומה בהוסטינגר, האם בפסקומט הוא ירוץ מהר יותר?
אבל המחיר הזול שם זה רק ל3 שנים ראשונות. מה עושים אחרי זה?יש לי הוסטינגר, מרוצה גם מהמחיר וגם מהמהירות
![]()
Hostinger - Bring Your Idea Online With a Website
hostinger.com
בעיקרון אפשר לקנות עוד פעם תוכנית זולה ולהעביר את האתר לתוכניתאבל המחיר הזול שם זה רק ל3 שנים ראשונות. מה עושים אחרי זה?
שנה שעברה רכשתי שם בבלאק פריידי היה 100+ ש"ח ל-1 שנהיש לי הוסטינגר, מרוצה גם מהמחיר וגם מהמהירות
![]()
Hostinger - Bring Your Idea Online With a Website
hostinger.com
צריך אחסון כל החיים לא רק ל-3 שניםבעיקרון אפשר לקנות עוד פעם תוכנית זולה ולהעביר את האתר לתוכנית
אבל אין עזרה מהחברה בהעברת האתר
אפשר לקנות את התוכנית של המחיר הזול בהוסטינגר, ולהעביר לשם את האתר. אבל החברה לא עושה לך את ההעברה. אתה צריך לעשות את זה לבד.צריך אחסון כל החיים לא רק ל-3 שנים
אבל אין עזרה מהחברה בהעברת האתר?
תודהאפשר לקנות את התוכנית של המחיר הזול בהוסטינגר, ולהעביר לשם את האתר. אבל החברה לא עושה לך את ההעברה. אתה צריך לעשות את זה לבד.
עד שאתה לא בטוח שהצלחת להעביר את האתר, אל תמחק את התוכנית הקודמת, שלא ימחקו הנתונים.תודה
תכניס קוד קופון KICKSTART,תודה
איפה להכניס את זה?תכניס קוד קופון KICKSTART,
5 אחוז הנחה
או Kodee10
10 אחוז (ל24 חודשים)
על 12 ש"ח לחודש חדש.איפה להכניס את זה?
זה על ההמשך ב-40 ש"ח ל-1 חודש?
או על ה-12 ש"ח לחודש חדש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים