WordPress מה האחסון האידיאלי כיום לאתר שרוצה שקט מבחינת מהירות ואופטימיזציה

• הוסף לסימניות
מה האחסון האידיאלי כיום לאתר וורדפרס ישראלי עם תקציב (לא מוגזם) שרוצה להיות מהיר ונוח לשימוש?

• הוסף לסימניות
האם יש להם יתרון משמעותי נוסף מלבד שהם יושבים על גוגל קלאוד? (שיש את זה בהרבה חברות, כמובן צריך לבדוק את המיפרט ואת מיקום השרתים וזה עשוי להשתנות בכל חברה).
ואנגוס
אופטימיזציה קשור בעיקר לעבודה שלך -תוספים וכו'

​

אני צריך בדחיפות את כתובת המייל שלהם כי נרשמתי לחשבון ולא הצלחתי להפעילו ואיני מוצא כרגע דרך לפתוח כרטיס באתר, לכן אני צריך כתובת מייל כדי לכתוב להם שלא יתחילו לחייב אותי בינתים לאחר תום הניסיון.

• הוסף לסימניות
הוסטינגר מעולים
עובד איתם הרבה שנים.
יש להם ממשק ממש נוח. תמיכה מעולה.
ותכניות מתאימות מבחינת משאבים לכל סוג וגודל של אתר.
מחירים ממש זולים.

מצו"ב מייל שירות לקוחות של ואנגוס
team@
vangus.co.il

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי של כמה שנים - פסטקומט הכי טובים!

יש להם שרתים חזקים מאוד גם באחסון שיתופי ומהירות מעולה.
שירות לקוחות מהיר ונדיר לכל שאלה בשיא הסבלנות.

ומחיר שאין לו מתחרים ב80% הנחה להצטרפות

כתבתי מדריך מפורט על אחסון בפסטקומט

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי של כמה שנים - פסטקומט הכי טובים!

יש להם שרתים חזקים מאוד גם באחסון שיתופי ומהירות מעולה.
שירות לקוחות מהיר ונדיר לכל שאלה בשיא הסבלנות.

ומחיר שאין לו מתחרים ב80% הנחה להצטרפות

כתבתי מדריך מפורט על אחסון בפסטקומט
אשמח לשאול במידה ומבחינת המפרט יש לי חבילה דומה בהוסטינגר, האם בפסקומט הוא ירוץ מהר יותר?

• הוסף לסימניות
אשמח לשאול במידה ומבחינת המפרט יש לי חבילה דומה בהוסטינגר, האם בפסקומט הוא ירוץ מהר יותר?
לא התנסיתי באחסון הוסטינגר.
לגבי מהירות בפסטקומט - אני אישית מאוד מרוצה, ויש לי אתרים כבדים ואתרים מרובי גולשים.

הנה לדוגמא אתר עם טעינה מאוד מהירה ומצד שני המון חומר וכמות גולשים גבוהה: https://dapi.co.il/
אני משתמשת גם ברוקט בשביל האצה.
ומבירור שערכתי מול פסטקומט - הם משתמשים בכלים מצויינים שגם מסייעים להאצה.

• הוסף לסימניות
יש לי הוסטינגר, מרוצה גם מהמחיר וגם מהמהירות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל המחיר הזול שם זה רק ל3 שנים ראשונות. מה עושים אחרי זה?
בעיקרון אפשר לקנות עוד פעם תוכנית זולה ולהעביר את האתר לתוכנית
אבל אין עזרה מהחברה בהעברת האתר

• הוסף לסימניות
היי, מוזמנים אלינו -

אנו עובדים עם שטח דיסק מבוסס NVMe SSD Datacenter edition, שרת ווב מבוסס Litespeed enterprise, גיבויים עם Jetbackup 5, WAF ואנטי וירוס של Imunify360 Wordpress manager ועוד (:

באם יש שאלות כלשהן תוכלו לשאול את אחד הנציגים שלנו בצ'אט.

• הוסף לסימניות
יש לי הוסטינגר, מרוצה גם מהמחיר וגם מהמהירות
שנה שעברה רכשתי שם בבלאק פריידי היה 100+ ש"ח ל-1 שנה
עכשיו רוצים חידוש 41 ש"ח ל-1 חודש

זה נקרא מחיר טוב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריך אחסון כל החיים לא רק ל-3 שנים

אבל אין עזרה מהחברה בהעברת האתר?
אפשר לקנות את התוכנית של המחיר הזול בהוסטינגר, ולהעביר לשם את האתר. אבל החברה לא עושה לך את ההעברה. אתה צריך לעשות את זה לבד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה