מה האייפי (האמיתי ) שלי

• הוסף לסימניות
הרבה מכם משתמשים ב"תוכנות להסתרת אייפי דוגמת TOR ואפילו VPN
אבל ידעתם שחולשת אבטחה בדפדפן שלכם מאפשרת לי לדעת את כתובת האייפי האמיתית??
בקישור הבא תוכלו לראות כיצד האייפי האמיתי שלכם יופיע ולא יעזור שום שימוש בתוכנת הסתרת אייפי
http://rate.koshare.me/my-real-ip
האתר מנצל חולשת אבטחה בדפדפנים מבוססי כרום ופיירפוקס ייתכן כי יעבור על IE אם שיניתם הגדרה כלשהי :)
שמרו על עצמכם :)
נ.ב האתר משמש לצורכי לימוד בלבד ולא שומר את הכתובת או עוקב אחריכם בשום צורה.

• הוסף לסימניות
מענין..
אני לא יודע עם זה יעבוד בTOR אבל לא בדקתי, פשוט זה בנוי אחרת לגמרי מ vpn

• הוסף לסימניות
מוזמן לנסות כמו שאמרתי זה מנצל חולשה בדפדפן עצמו..

• הוסף לסימניות
גם כן עוד לא הוכח שהשרת יודע את הIP שלי, אולי הוא רק גורם למחשב להראות לי את הIP.
בכל מקרה זה אני ידעתי שאפשר לעקוף את הVPN ואת הפרוקסי ולדעת את הIP שלך, אין לי דפדפן של TOR אבל שמה זה עובד שונה לגמרי וכאילו כל דף שאתה גולש מעובד על ידי כמה מחשבים מתוך רשת TOR אז ממילא אי אפשר להוציא את הIP שלך, ככה נראה לי לפחות.

• הוסף לסימניות
<!-- Encryption by Yooda120 www.windos.co Fuck You All -->
שבוע טוב גם לך.
אתה יודע שהקוד לא באמת מוצפן נכון?
ותודה על תשומת הלב אצלי זה כבר לא עובד.

• הוסף לסימניות
למה לנבל את המקלדת.
Encryption by Yooda120 www.windos.co *** You All

בכל מקרה בדקתי את זה דרך מה שאני גולש דרך סוג של VPN. זה זיהה רק את הIP של ה NAT . לא את הIP אחרי זה.
זה אומר שאם אתה גולש דרך NAT אתה מוגן.

בכל מקרה הפתרון זה לנטרל את ה RTC . כי לפי הקוד זה נראה שדרך זה נעשה הזיהוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה